Arka Sokaklar'ın Zeliş'i hakkındaki gerçek ortaya çıktı: Bu nasıl gençlik?

Kanal D ekranlarının en sevilen yapımlarından biri olan Arka Sokaklar dizisi 15 yılı aşkındır ekranlarda devam ediyor.

Kısa bir süre önce yapmış olduğu açıklamada "Devlet memuru gibiyim" sözleriyle gündeme bomba gibi düşen Yüsra Geyik, magazin dünyasını uzun bir süre meşgul etmişti. Arka Sokaklar dizisinin son bölümünde göstermiş olduğu oyunculuk performansının ardından büyük bir takdir toplayan Yüsra Geyik, sosyal medyada 'taciz ve tecavüz' için birçok paylaşım yapmıştı. 

Hem doğal güzelliğiyle hem de sempatik tavırlarıyla gündeme sık sık düşen Yüsra Geyik, hayranlarının ağzını açık bıraktı. Arka Sokaklar dizisinde Hüsnü Çoban'ın kızına hayat vererek Zeliş karakterine can katıyor. Adeta yıllardır Zeliş karakteriyle iç içe olan Yüsra Geyik, Zeliş'i yıllardır oynadığı için artık sadece oynamıyor; yaşıyor!

Sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanan başarılı oyuncu, paylaşımlarıyla da odak noktası oluyor. Yüz güzelliğinin hemen yanında fiziğinin güzelliğiyle de gündeme gelen Yüsra Geyik, Arka Sokaklar dizisinde kilit oyunculardan birisi. Instagram'ında 345 bin takipçisi bulunan Yüsra Geyik, neredeyse haftada bir kez paylaşım yaparak binlerce beğeni alıyor.

Arka Sokaklar dizisinde uzun bir süredir yer aldığı için herkese 20 ya da 22 yaşında gibi gözükse bile Yüsra Geyik 30 yaşında! Bunu öğrenen takipçileri ise "Bu kadın nasıl 30 yaşında ya!"

Yaşının ilerlemesiyle güzelliğine güzellik katan Yüsra Geyik, hayranlarına ufak bir kalp krizi yaşattı. Samsun'da dünyaya gelen güzel oyuncu, sadece Arka Sokaklar dizisinde değil aynı zamanda 2018'de hayata geçirilen 'Bebek Geliyorum Demez' isimli bir yapımda da yer aldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Sıfır araçların fiyatları üzerindeki artışlar kontrol altına alınacak!
Toyota Corolla Cross Hibrit'te önemli fiyat düşüşü: Faiz oranları yarı yarıya az
Bu devirde böyle fırsat bir daha gelmez: Yerli Togg yeni kampanya ile döndü!
Yetişen alır! Toyota Corolla Cross Hibrit'te yarı yarıya indirim!
Beklenen fiyat belli oldu! Chery Tiggo4 Pro fiyat etiketi ortaya çıktı