Çukur ekibi, İbo Show'u tiye aldı!

Star Tv ekranlarında her hafta Cumartesi günü ekranlara gelen projede akıllara kazınan bir sahne yeniden gündeme geldi.

Ekranların en sevilen dizileri arasında yerini alan Çukur dizisi finale yakınlaşırken, oyuncular ise setten paylaşımlar yaparak dikkatleri üzerine çekiyor. Kısa bir süre önce Efsun karakterine hayat veren Damla Sönmez'de oryantal yaparken bir paylaşım yaptı. Kısa sürede sosyal medyada büyük yankı gören bu videonun yorumlarına ise "Aklıma İbo Show geldi" gibi notlar düşürttü. 

Damla Sönmez başarılı bir şekilde dans ederken arka tarafta oturan Erkan Kolçak Köstendil ise nakışlarını sık sık Damla Sönmez'den kaçırdı. Videoya çeken kişi "Ya ne kadar güzel dans ediyorsun! Kız yapıyor bu işi" sözlerini dile getirdi. Damla Sönmez ise setten neşeli bir anını paylaşarak hayranlarına duyurusunu yaptı.

İbo Show'un ise 11. bölümünde konuk koltuğunda Muazzez Ersoy, Bülent Serttaş, Ali Sunal ve Doğa Rutkay isimler yer alıyordu. Programa davet edilen Oryantal Didem, dans ederken Bülent Serttaş ise sık sık gözlerini kaçırmış hatta neredeyse hiç bakmamıştı. Bu anlar sosyal medyada bir anda gündem olmuştu.

Damla Sönmez'in dansına bakmayan Erkan Kolçak Köstendil için sosyal medya kullanıcıları " 'Bülent Serttaş'ı ti'ye aldılar' yorumlarında bulundular. Damla Sönmez'in bu hikayesini izleyenler ciddi mi, yoksa şaka mı olduğunu anlamadı. Her iki isimden de konu hakkında herhangi bir açıklama gelmedi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Elektrikli araçların şarj sorunu tarih oluyor! Batarya değişimi kolaylaşıyor
Büyük Çinli otomobil üreticisi Türkiye pazarına geri dönmeye hazırlanıyor!
Türkiye'de en çok satılan lüks otomobil markaları belli oldu
Yarış başlıyor! Çin'den gelen BYD Seagull, elektrikli Panda'nın önünde!
Otomotiv ihracatı nisanda yüzde 2 artışla 2,75 milyar dolara yükseldi