Doğduğun Ev Kaderindir bu hafta ekrana gelmeyecek

Doğduğun Ev Kaderindir’de yaşanan son gelişme seyircisini derinden etkileyecek nitelikte. Sosyal medyada çok konuşulan dizi hakkındaki bu olay geniş yankı uyandırdı.

Sevilen dizinin gelecek bölümünde; Cengiz’in, Zeynep’in içinde olduğu evin uğradığı saldırıda suçu Mehdi’nin üzerine yıkması ile birlikte, olayların karmakarışık gelişeceği bir bölüm olacağı beklentiler arasındaydı. Diziye bir başka çok sevilen yapım olan Kırmızı Oda’dan Erkan Petekkaya’nın canlandırdığı Sadi karakterinin de katılacağı haberi de beklentilerde tavan yapmıştı.

Doğduğun Ev Kaderindir’in merakla beklenen bu yeni bölümü akşam TV 8 yayın akışında yer almaması seyirciyi ayağa kaldırdı. Sadece Bir kaç gün öncesine kadar bu akşam yayınlanması gereken 37. bölüm tanıtımı dizinin kendi sosyal medya hesabından yayınlanıp ardından çok kısa süre içinde yeniden kaldırılması da dikkatleri üzerine çekmişti.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisi yeni bölümün gününe yetiştirilememesi ihtimali de kafalarda soru işareti yaratsa da bu hafta yeni bölümün neden yayınlanmadığı ise büyük merak konusu olmaya devam ediyor. Henüz otoriteler tarafından konuyla ilgili bir açıklama ise yok. Dizinin 37. yeni bölümüyle 31 Mart akşamı ekrandaki yerini alacağı ise sosyal medyada kulis dedikoduları olarak konuşuluyor.

Bu akşam saat 20:00’de Tv 8’de Doğduğun Ev Kaderindir’in kolaj bölümü ekrana çıkacak. Dizinin yeni bölümünün neden yayınlanmadığı hakkında bir açıklama hala yapılmadı. Merakla beklenen bu bölüm seyirci karşısına ne zaman çıkacağı konusunda sosyal medyada birçok iddia öne sürüldü. Henüz 37. bölüm fragmanı da yayınlanmadı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Avrupa’da elektrikli araç satışları düştü
Formula 1 efsanesi Senna'nın otomobili satışa çıkacağını duyurdu
MG'den elektrikli hiper otomobil modeli: 0'dan 100'e 1,9 saniye
Honda'dan Kanada'ya 11 milyar dolarlık yatırım teklifi: Elektrikli araç ve batarya tesisi kuracak
Toyota, 2023 yılında 10,1 milyonluk üretim hedefini yakalayamadığını açıkladı