Doğduğun Ev Kaderindir sona yaklaştı! Mehdi'ye ne olacak?

TV8 ekranlarının en sevilen dizileri arasında yerini alan Doğduğun Ev Kaderindir'in 37. bölümü ekranlara damgasını vurdu.

Doktor Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından esinlenen dizi gerçek bir hayat hikayesini anlatıyor. Mehdi ve Zeynep'in aşk hikayesini anlatan dizide, Engin Öztürk'le hikaye tamamen değişti.  Esas erkek oyuncu olarak diziye giriş yapan Engin Öztürk, Barış karakterine hayat veriyordu. Bunun yanında ise Zeynep'in kalbine de girmişti. 

Diziden ayrılan İbrahim Çelikkol büyük bir krize davetiye çıkardı. Geçen hafta ekranlara gelmeyen dizinin dün akşam ekranlara gelen bölümünde yaşanılan ayrılık akılları başlardan aldı. Reytinglerde 3. sırayı alan dizide Mehdi, Zeynep'e ve kızına gelen kurşunların önüne atladı. Birden fazla kurşun darbesi alan Mehdi, dizide son nefesini verdi.

Zeynep'i korumak için önüne atlaması Zeynep'e büyük bir şok yaşattı. Ne yapacağını şaşıran Zeynep arkasını döndüğünde ise Mehdi'nin yere yıkılışını gördü. Mehdi'yi o halde gören Zeynep, "Mehdi uyan ne olur" sözlerini dile getirdi. Mehdi'nin gördüğü son yüz ise yine Zeynep'in yüzü oldu. Aşkı için tüm savaşları veren Mehdi'nin ayrılışına ise sosyal medya kullanıcıları birçok yorum yaptı.

Doğduğun Ev Kaderindir izleyicileri, Mehdi karakterine hayat veren, İbrahim Çelikkol'a binlerce teşekkür etti. Fakat dizi izleyicileri, başrolün ikinci plana atılıp, acı bir sonla ekranlara veda etmesine çok sinirlendi. "Mehdi gittiyse, dizi benim için bitmiştir", "Mehdi'nin ölümü dizinin finaliydi" gibi birçok yorum yapıldı.

İbrahim Çelikkol ise sosyal medya hesabından Mehdi Ustaya ve diziye veda eden bir paylaşım yaptı. "Hoşçakal Mehdi Usta.. Hayalleri yarım kalmış herkese ithafen..." sözleriyle vedasını yayınladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Sıfır araçların fiyatları üzerindeki artışlar kontrol altına alınacak!
Toyota Corolla Cross Hibrit'te önemli fiyat düşüşü: Faiz oranları yarı yarıya az
Bu devirde böyle fırsat bir daha gelmez: Yerli Togg yeni kampanya ile döndü!
Yetişen alır! Toyota Corolla Cross Hibrit'te yarı yarıya indirim!
Beklenen fiyat belli oldu! Chery Tiggo4 Pro fiyat etiketi ortaya çıktı