Hande Erçel'in eli ayağına dolaştı

Hande Erçel durmak bilmiyor! Bu sefer bombayı fena patlattı. Zirvede olan oyuncu farkı açmaya devam ediyor.

Yaptığı her paylaşım ile adeta gündem yaratan güzel oyuncunun dünyada milyonlarca hayranı bulunuyor. Başarılı oyunculuğu ve güzelliği ile her zaman ilgilerin odağında olan Hande Erçel’in son paylaşımı ise bomba etkisi yarattı. Instagram hesabında 20 milyon takipçisi olan Hande Erçel, bu sayı ile Türkiye’de bir rekorun da sahibi oldu.

Son günlerde bu başarısı ile anılan Ünlü oyuncu, bu sefer Instagram hesabından çok özel bir paylaşımda bulundu. Paylaşımı yapar yapmaz sosyal medyada gündem olan fotoğraf ise hayranlarını çok heyecanlandırdı. Sürekli olarak gündemde olan isim artık zirvede yer alıyor. 20 milyon takipçiye ulaşmasıyla ne yapacağını bilemeyen Hande Erçel mutluluğunu paylaşan bir fotoğraf yayınladı.

Uzun süre Murat Dalkılıç ile birlikte olduktan sonra, şu sıralar partneri Kerem Bürsin ile anılmaya başlanan Hande Erçel, 20 milyon takipçiyle beraber sosyal medyada sürekli trend oldu. 20 milyonu ifade eden 20 rakamları şeklinde balonların önünde siyah taytlarıyla poz veren oyuncu milyonların kalbini kazandı. Dakikalar içinde sosyal medyada binlerce kez yeniden paylaşılan bu fotoğraf herkesi etkilemeye devam ediyor.

20 milyonu kutladığı bu paylaşıma ‘’Nasıl teşekkür edeceğimi bilemediğim bir günde oldu bu” sözlerini de etkileyen güzel oyuncu şaşkınlığını ve heyecanını hayranlarıyla samimi bir şekilde paylaştı. Neredeyse yaptığı her paylaşıma milyondan fazla beğeni alan Hande Erçel artık sürekli olarak milyon ifadeleriyle gündeme geliyor.

Sevimli ve samimi tavırları ile güzel oyuncu gönülleri fethetmeyi ve kalpleri kazanmayı çok iyi biliyor. Hayran kitlesi ülke sınırlarını aşan güzel oyuncunun fan sayfalarındaki görseller bile binlerce beğeni ve yorum alıyor. Kariyerinin zirvesinde olan oyuncu başarılarına kaldığı yerden devam ediyor.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Sıfır araçların fiyatları üzerindeki artışlar kontrol altına alınacak!
Toyota Corolla Cross Hibrit'te önemli fiyat düşüşü: Faiz oranları yarı yarıya az
Bu devirde böyle fırsat bir daha gelmez: Yerli Togg yeni kampanya ile döndü!
Yetişen alır! Toyota Corolla Cross Hibrit'te yarı yarıya indirim!
Beklenen fiyat belli oldu! Chery Tiggo4 Pro fiyat etiketi ortaya çıktı