İbo Show'da bu hafta gelecek olan konuklar belli oldu!

İbo Show’un bu haftaki konukları belli oldu.

Bu haftaki sürpriz konukların yer alacağı İbo Show’da izleyicisini seyir zevki yüksek bir program bekliyor. Star TV’de yayınlanan ve çıktığı ilk günden beri izleyicisine ekrana kilitlemeyi başaran efsane program İbo Show yine heyecan ve eğlence dolu bir program sunacak. Sürpriz isimlerle dolu bu bölümde çok şaşırtacak İbo Show, sabırsızlıkla beklenmeye başlandı.

3 Nisan Cumartesi günü 20. Bölüm ile Star TV’de yayınlanacak İbo Show Flaş isimler ile seyircisini etkilemeyi başaracak. Yayınlanan tanıtımla sosyal medyayı sallayan yeni bölümde İbo Show’da yer yerinden oynayacak. Davulların çalındığı yeni bölümde sürpriz konuklar ile heyecanı en üst düzeye taşıyan sevilen program bu akşam renkli bir gösteri sunacak. Sosyal medya kullanıcıları tarafından sık sık dile getiren “Sürekli eski nesle hitap ediyor” sözlerine karşılık olarak akıllıca bir taktik uygulayan İbrahim Tatlıses, yeni nesle hitap edecek isimleri de konuk olarak davet etti!

1993 yılında yayınlanmaya başlayan İbo Show Türk televizyon tarihinde en çok izlenen yapımlardan bir tanesi. Unutulmaz sahneler ve çok çeşitli konuklar ile bir efsaneye dönüşen İbo Show, yeni bölümde yine unutulmaz dakikalara sahne olacak. Bu sefer sürpriz konukları ile herkesi şaşırtan program beklenmedik konuklara ağırlayacak.

Popüler eğlence programı İbo Show’un yeni bölümünde inanılmaz konuklar yer alacak. 9 yıl aradan sonra yeniden izleyicisine kavuşan fenomen program 3 Nisan akşamı yine eğlenceli dolu dakikalarla izleyicisiyle buluşacak. Yıllar sonra hasret sona eren programda birbirinden ünlü konuklarla ekranlara renk katmaya devam ediyor. Yeni bölümde; Işın Karaca, Defne Samyeli, Altay ve Buray gibi isimlerin yer alacağı İbo Show sabırsızlıkla bekleniyor.

Yılların tecrübeli ismi ve sesiyle tüm dünyada tanınmayı başaran İbrahim Tatlıses, milyonlarca insan tarafından takip ediliyor. Programın yayınlandığı gün olan Cumartesileri sosyal medyada sürekli program üzerine yorumlar ve paylaşımlar yapılıyor. Yeni bölümde en çok dikkat çeken isim ise genç kuşak tarafından yakından takip edilen Buray oldu. Birbirinden ünlü konuklara yer veren bu 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Otomotiv ihracatı nisanda yüzde 2 artışla 2,75 milyar dolara yükseldi
Fiat Egea parasına 7 kişilik SUV: Bu araç yok satar
En ucuz Fiat Egea 1 milyonu aştı: İşte fiyat listesi
Otomobil alarak yatırım yapmayı düşünenlere kötü haber! Sektör temsilcileri açıkladı
Bu özelliklere sahip olmayan otomobiller artık satılamayacak: 7 Temmuz son tarih!