İdo Tatlıses'ten büyük rest!

İbrahim Tatlıses’in oğlu İdo Tatlıses’ten sürpriz bir haber geldi. İbrahim Tatlıses’in oğlu İdo Tatlıses öyle bir karar aldı ki milyonlarca insan şoka uğradı.

Herkesin şaşkınlıkla karşıladığı bu karara imza atan İdo Tatlıses, pandemiyi delip geçen bir hamle yaptı. Milyonlar bu karar karşısında sarsılırken ülkenin içinde bulunduğu pandemi atmosferine rağmen hazırlıklar büyük ölçüde tamamlandı. İbrahim Tatlıses’in oğlu İdo Tatlıses şok edici bir karar verdi.

Özellikle kararın pandemi şartlarında verilmiş olması ise herkeste sarsıcı bir etkiye neden oldu. Bu dönemde böylesi bir kararın nasıl verildiği ise herkesi meraklandırıyor. İdo Tatlıses uzun süredir birlikte olduğu Yasemin Şefkatli ile dünya evine girmeye hazırlanırken şok edici karar ise youtube programında açıklandı. İdo Tatlıses ile evliliği pandemi nedeniyle ertelenmek zorunda kalmıştı.

Ancak son yaşanan gelişme pandeminin ortasından bir ilke imza atacak. Daha önce kimsenin böyle bir karar vermeye gücü yetmemişti. İdo Tatlıses’ten çok iddialı bir karar çıkmasıyla sosyal medya gündemi sallandı. Yasemin Şefkatli, tarihine ve detaylarına kadar açıkladığı düğün töreni ise duyanları şok eden türdendi.

Mert Vidinli’nin Yotube programına konuk olan Yasemin Şefkatli, 2021 Mayıs ayı sonunda evleniyoruz. Şahitlerimiz ise aile büyüklerimiz olacak. Bir otelde 50 kişilik törenle gerçekleşecek. "Gelinliğim bile hazır" ifadelerini kullanarak şok kararı milyonlar ile açıklamış oldu.

Koronovirüs nedeniyle ertelenmek zorunda kalınan düğünlerini bu şekilde yeniden gerçekleştirecek olan çiftin bu kararına ise sosyal medyadan yorumlar gelmeye devam ediyor. İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli arasında geçtiğimiz ayalarda bir nişan töreni yapılmıştı. Aileler arasında yapılan bu törene İbrahim Tatlıses, Derya Tuna ve Yasemin Şefkatli'nin aile üyeleri katılmıştı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Dev otomobil markası iflas bayrağını çekiyor! Satış için dört markayla görüşmeler başladı
Ferrari'nin yeni harikası yollarda: F167, atmosferik V12 motoru ile göz kamaştırıyor!
Çinliler nihayet bunu da gerçekleştirdi! 440 bin TL'ye sıfır lüks otomobil
Lexus Türkiye, yeni SUV modeli LBX'i tanıttı: İşte fiyatı
Herkes Mercedes, BMW ve Audi yerine bu aracı alacak!