Kırmızı Oda'daki sahne seyircinin ağzını açıkta bıraktı

Tv8 kanalında yayınlanan ve her yeni bölümünde seyirciden oldukça yüksek etkileşim alan Kırmızı Oda dizisinin son bölümünde Kumru’nun geçmiş sahneleri herkesi çileden çıkarttı.

Binnur Kaya, Tülin Özen, Burak Sevinç, Gülçin Kültür Şahin, Sezin Bozacı ve Baran Can Eraslan’ın kadroda yer aldığı Kırmızı Oda dizisinde Kumru’nun anlattıkları tüm dengeleri değiştirdi. Kayınbabasının çok iyi olduğunu söyleyen Kumru, kaynanasının amacının farklı olduğunu dile getirdi. İşte tam da o sahnelerde seyirci çileden çıktı.

Kumru’nun kaynanasının, “Sen kızı beğendiysen gerisi kolay. Zaten resmi nikahı da ona kıyarsın. Ben Kumru’yla evlenmene başından beri karşıydım zaten. Ortada dünür diyeceğimiz birisi bile yok. Ama bu kız öyle değil. Babası ölünce mal mülk he kıza kaldı. Yeter ki bize evet desin!” sözlerini dile getirdi. Kumru’nun kocası ise “Ya Kumru, o huzursuzluk çıkarmayacak mı? Anlaşabilecekler mi? Başımdaki birken iki olmasın!” ifadelerine yer verdi.

Tam güvenmişti Kumru, Yavuz’a…

Yavuz’un kendisine aşık olduğunu söylediğini belirten Kumru, başlarda ona güvendiğini sevgisine inandığını ve gözünden akan iki damla yaşa güvendiğini söyledi. Yavuz’un kendisi için ağladığını söyleyen Kumru, “Ben sandım ki bana gerçekten aşık. İnsan sandım onu tamam dedim kaçalım! Meğer öyle sanmışım…” sözlerini dile getirdi.

Yavuz’a inandığını söyleyen Kumru, daha sonra yine bir hayal kırıklığı yaşadığını ve onunda amacının aslında çok farklı olduğunu dile getirdi. Fakat bunlar bir kenara seyirci Kumru’nun kaynanasının söylediği sözler karşısında, “Bu nasıl bir zihniyet ya?”, “Size diyecek söz bulamıyorum!” sözlerini dile getirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Mayıs 2024 Audi fiyat listesi yayınlandı ve 1,9 milyon liraya sıfır Audi alma fırsatı sunuyor!
Skywell'in yeni hibrit otomobilinin Türkiye'ye gelişi yakın! Satış tarihi açıklandı
Hyundai Bayon mayıs ayı güncel fiyat listesi
İkinci el araç alıcıları için önemli bir gelişme: Sınırlamalar kaldırılabilir!
Nisan ayında Türkiye'de en çok satılan otomobiller belirlendi! İlk sıradaki marka hiç şaşırtmadı