Masumlar Apartmanı mı korku apartmanı mı?

Her Salı akşamı TRT1’de ekrana gelen efsane dizi Masumlar Apartmanı, çarpıcı hikayesi ile seyircinin ilgisini çekmeye devam ediyor.

Masumlar Apartmanı, değişik konusuyla ve başarılı oyuncu kadrosuyla izleyicide şok etkisi yaratmaya devam ediyor. Diğer dizilerden farklı olan konusuyla her hafta seyircilerin çeşitli yorumlarına sosyal medyadan şahit olunan bu dizi de psikolojik etkiler görülüyor. Bu etkilerden dolayı pek çok kişi tarafından farklı algılanıyor. Yine psikolojik olarak herkesi etkileyecek yeni bölümde bu da olmaz dedirten sahneler yaşanacak.

28. Bölümüyle ekranlara gelecek olan Masumlar Apartmanı’nda, fragmanın verilmesiyle sosyal medyada şaşırtan etkiler görüldü. Fragmanları dahi merakla izlenen dizinin, her yeni bölümünde izleyici ekrana kilitleniyor. Yeni gelecek bölümde de yine seyirciyi heyecanlandırmaya şimdiden hazır bile.

28. bölümün fragmanında dikkat çeken sahneler seyircide yeni bölüm için heyecanı doruğa çıkardı. Şubat 2010 zamanında yazıldığı gösterilen bir defterde yazan not, seyirciyi etkiledi. “Safiye’m seninle bir gün mutlaka buluşacağız” yazısı büyük ilgi gördü. Naci’nin yazdığı bu notu gören Safiye, ağladı.

Yayınlanan bu ilk fragman da işlerin çığırından çıktığı görüldü. Gülben’in yeniden psikolojik olarak kötüleştiği sahneler seyirci de hüzün yarattı. Babalarının çöp poşetlerini kurcalamaları seyircinin dikkatini çekti.

Han, Esra’nın yatağına ölü fare koydu. İnci ise Han’ın yaptıkları ve tavırları yüzünden psikolojik olarak çok etkilenip, bunalıma girdiği sahneler seyirciye yansıdı. Safiye’nin hayalindeki annesi, Gülben’in kabuslardan dolayı yaşadıklarının, Neriman’ın yaptıklarının ve babalarının çöp poşetini karıştırmasından dolayı Safiye’yi suçlaması ile dizinin takipçilerinin tepkileri çığ gibi büyüdü. Neriman ise, İnci’nin sayesinde Ege’nin yanına gittiği sahneler yaşanacak. Yeni bölüm şimdiden çok ilgi çekti. Sosyal medya da yorum yapan dizinin sıkı takipçileri, dizinin yeni fragmanında yaşananları adeta korku filmine benzetti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Tüketicilerin mağduriyetine çözüm yolda
Otomobil satışlarına sert tedbirler gündemde! Fahiş fiyatlarla mücadele edilecek
Sıfır araç fiyatına zam yapılamayacak! Devam eden zam skandalına son
Yenilenen Cupra Formentor: Düşük bütçe ve hız arayanlara dikkat!
Mercedes-Benz'de bir dönem sona erdi: Artık Apple CarPlay desteklenmiyor