Neslihan Atagül bile döndü, fayda etmedi

Star TV kanalında yayınlanan Sefirin Kızı yayın hayatına kaldığı yerden devam ediyor.

Her hafta pazartesi günü yayınlana Sefirin Kızı dizisinin son zamanlarda gidişatının çalkantılı olmaya başlaması milyonlarca kişinin büyük bir hüsran yaşamasına neden oldu. Seyirci, Neslihan Atagül kadrodan ilk ayrıldığı zaman dizinin adının değişmesini talep etmiş ve artık bu şekilde eski heyecanının kalmadığın vurgulamıştı. Öyle de oldu. Sefirin Kızı’nın düşüşte olan reytingleri final çanlarının çalmaya başlamasına sebebiyet verdi.

Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün’ün başrollere hayat verdiği Sefirin Kızı dizisinde son zamanlarda düşüşte olan reytingler, izleyicinin dikkatinden kaçmıyor ve dizi her geçen gün seyirci kaybetmeye başlıyordu. Başroller ve dizideki yan karakterler her ne kadar başarılı olursa olsun açıklanan reytingler durumun gidişatının çok da iyi olmadığının en temel göstergesi oldu.

Neslihan Atagül’ün kadrodan ayrılmasının ardından iyice düşüşe geçen reytingler bir türlü toparlanamadı. Kimi zaman yükselme olsa da kimi zamanda o yükseliş yerini yeniden düşüşe bıraktı. Hikaye her ne kadar toparlanmaya çalışsa da bu durum ne yazık ki reytingleri etkilemedi. Final çanları çalmaya başlayınca da tarih verildi.

Sefirin Kızı dizisinin izleyici kitlesi artık kadroya Neslihan Atagül dahil olsa bile reytinglerin toparlanmayacağını dile getirdi. Dün akşam yeni bölümünü yayınlayan dizinin reyting sıralamasında 18. Sırada olması herkesi büyük bir hüsranın içerisine sürükledi. Gittikçe izleyici kaybeden dizinin final tarihi ise resmen belli oldu.

Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek başrollerde ne kadar ilgi görse de bu durum ne yazık ki reytinglerin toparlanması için yeterli olmadı. Sosyal medya kullanıcıları ise ortaya atılan iddialar kapsamında dizinin Mayıs ayının sonuna doğru final yapacağını dile getirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Yenilenen Cupra Formentor, 100 km menzil ve 333 PS performansıyla etkiliyor!
Türkiye'de üretilecek ilk Volkswagen modeli, Türk sürücüler için büyük bir sürpriz olacak!
ABD'den Ford'a soruşturma açıldı! Yeni nesil otomobillerde 'ölümcül' özellik'
Xiaomi, SU7 üretiminde hızlandı: Artık herkesin ilgisini Porsche'dan ziyade bu araç çekiyor
Dev otomobil markası iflas bayrağını çekiyor! Satış için dört markayla görüşmeler başladı