Neslihan Atagül hamlesi, diziyi uçurttu

Sefirin Kızı dizisinde çok etkili gelişmeler meydana geldi. Seyircilerin bu gelişmeler karşısında şok olacağı kesin.

45. yeni bölümü 22 Mart pazartesi ekrandaki yerini alacak Sefirin Kızı dizisinde çok önemli değişiklikler oldu. Neslihan Atagül’ün ayrılmasıyla hikâyede yaşanan değişiklikler diziye bambaşka bir boyut kazandırdı. Ünlü oyuncunun dizinin oyuncu kadrosundan çıkarılmasıyla, dizi artık eskisi gibi olmadı.

Yahya, Dudu’nun karnındaki bebeğin kendisinden olmadığını öğrenince taş üzerinde taş bırakmadı. Yahya’nın alacağı karar ya da neler yapacağı şu an için en büyük merak edilenler arasında yerini alıyor. Yahya’nın tepkilerinin merakla bekleyen seyirci şimdiden Pazartesi günün iple çekiyor. Bunun yanında başka bir merak konusu da Sancar ve Mavi arasındaki gelişmeler oluyor.

Reytingler açısından daha çok yerli dizi hayranlarından ziyade yurt dışındaki izleyicilerin dizininin geleceğini çok merak ediyorlar. Star Tv’de yayınlanana başrollerinden Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün’ün yer aldığı Sefirin Kızı dizisi için sosyal medya etkileşimleri reytingler ile ters orantılı şekilde devam ediyor.

Sosyal medyada sıkça anılan karakterler ve oyuncular kadar dizinin hikâyesi de birçok tartışmamalara konu oluyor. Sosyal medyada adından sürekli bahsettiren Dizi için kemik bir kitle bulunuyor ve dizinin akıbeti bu kitle tarafından çok merak ediliyor. Mavi’nin anneannesinin ölümünden şüpheli olduğu da avukat tarafından belirtiliyor.

Yeni bölümde mavinin yeni bölümde sırları art arda açığa çıkarken Sancar’ın son olarak elde ettiği dosyada Mavi hakkında nelerin yer aldığı çok merak ediliyor. Dizinin geleceği merak konusu olduğu için ve devam eden tartışımalar dizinin akıbeti hakkında kafalarda soru işareti yarattığından dolayı karşımıza çıkacak ilk bölümün şimdiden heyecanlı olacağı çok açık.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

TOOG'un rakibi iflas bayrağını çekiyor! Satış için dört markayla görüşmeler başladı
Yerli Renault Duster'da fiyat karışıklığı! Artık Bursa'da üretiliyor
Fiat Egea Cross'un yeni fiyatları açıklandı
Elektrikli otomotivde devrim! Bu süspansiyon bataryayı da şarj ediyor
Otomotiv sektöründe rüya sona erdi! Türkiye böylesini görmedi