O yarışmacıyı görenler estetik diyor ancak azmi sonuç verdi!

Ekranların vazgeçilmezi olan sevilen gastronomi programı Masterchef’ yarışmasında yer alan bir isimde öyle bir değişim yaşandı ki, görenler inanmakta güçlük çekti.

Ekranların favori yarışmalarından olan Masterchef’teki bir isim, bu hali ile herkesi büyülemeyi başardı. Şivesi ve samimi halleri ile programda adeta ışık saçan yarışmacının son hallerini sosyal medya hesabından paylaştı. Bu paylaşımlarla herkesi şaşırtmayı başaran genç isim, yeni halindeki büyük değişim ile ağızları açık bıraktı. Sadece 90 gün içinde yaşadığı değişim milyonları şoka soktu.

Sevilen programda naif halleri ve şivesi ile herkesin gönlünde taht kuran Tanya Kilitkayalı, son hali ile de herkesi büyülemeyi başardı. Yarışmadan sonra sosyal medya hesabından takipçileri ile bir araya gelen sevilen isim, son zamanlarda yaşadığı büyük değişim ile rüzgar estiriyor. Yarışmacıdaki son değişim ise göz kamaştıran cinstendi. Tanya Kilitkaya’nın bu değişimi estetik tartışmalarını başlatacak derecede.

Sevilen programdaki başarılı yarışmacılığının yanında, sevimli tavırları ile de ilgi odağı olan Tanya Kilitkayalı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile gündeme çarpıcı bir giriş yaptı. Kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımları ile herkesin dikkatini üzerine çeken Tanya Kilitkayalı, bu defa şaşırtmayı başardı. Yarışmada İspanyol soğuk çorbası Gazpacho ile adını son 16'ya yazdıran Tanya Kilitkayalı, yarışmanın her zaman favori isimleri arasındaydı.

Masterchef 2020 yarışmacılardan Tanya Kilitkayalı, Instagram hesabından yaptığı paylaşımlar ile herkesi hayran bıraktı. Yarışmadan önce ve sonra halleri ile karşılaştırılan Tanya Kilitkayalı aradaki uçurum farkı takipçileri ile paylaştı. 26 yaşında Masterchef yarışmasına katılan Tanya Kilitkayalı, takipçileri sosyal medya hesabından yakından takip ediliyor.

Ayrıca Tanya Kilityalı, Masterchef 2020 yarışmasında ilk kaptanlık oyununda galip gelerek, mavi takım kaptanı unvanını elde etmişti. Tanya Kilitkayalı, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlar ile takipçileri ile yakın ilişki içinde oluyor. Sevilen yarışmacı her zaman naif halleri gönüllerde taht kurmaya devam edecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Mayıs 2024 Audi fiyat listesi yayınlandı ve 1,9 milyon liraya sıfır Audi alma fırsatı sunuyor!
Skywell'in yeni hibrit otomobilinin Türkiye'ye gelişi yakın! Satış tarihi açıklandı
Hyundai Bayon mayıs ayı güncel fiyat listesi
İkinci el araç alıcıları için önemli bir gelişme: Sınırlamalar kaldırılabilir!
Nisan ayında Türkiye'de en çok satılan otomobiller belirlendi! İlk sıradaki marka hiç şaşırtmadı