Onlar paylaşım yaptı, takipçileri hayran kaldı: Demet farklı, Alişan farklı

Magazin dünyasının en sevilen isimlerinden biri olan Demet Akalın, dikkatleri paylaşımla birlikte üzerine topladı.

Demet ve Alişan Sabah Sabah programının sunuculuğunu yapan başarılı iki isimde,  gerek konuklarıyla gerekse ele aldıkları konularla birlikte magazin dünyasında yerini alıyorlar. Demet Akalın sosyal medya hesabını aktif bir şekilde kullanıyor. Hem hayatı hem de düşünceleri hakkında paylaşımlar yapan Demet Akalın, çok farklı bir şekilde gündeme geldi.

Kısa bir süre önce eşinin doğum günü hakkında paylaşım yapan Alişan, sabah saatlerinde yapmış olduğu paylaşımla geniş çapta yankı uyandırdı. Giyim tarzlarıyla dikkatleri çeken ikilin hayran kitlesi övgü dolu mesajlar ve yorumlar yaptılar. Kimisi uyumlarını çok sevdi kimisi ise çok güzel bulamadı.

Ekranların en sevilen programlarından olan Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programının başlamasına saatler kala yapılan o paylaşım takipçileri adeta iki fikre böldü. Çoğunluk tarzlarını çok sevdi. “Demet Akalın çok farklı duruyor, Alişan çok farklı duruyor”, “Demet Akalın’ın tarzına hastayım”, “Giydiği en güzel kıyafet” gibi birçok yorum yapıldı.

Giydiği kıyafetlerin ise henüz markları ve fiyatları ortaya çıkmadı. Fakat Popun Kraliçesi olarak gönüllerde taht kurmuş olan Demet Akalın’ın Alişan’a göre daha pahalı giyildiği düşünülüyor. Sevilen iki isminde dikkatleri üzerine çekmiş olması ise farklı düşünceleri de yanında getirdi. Demet Akalın’ın giymiş olduğu mürdüm renkli pantolon ise en çok konuşulanlar arasına girdi.

Mürdüm rengi pantolonun üzerine giymiş olduğu şık ceket görünümlü gömlek ise yakasıyla şaşırttı. Alişan ise şık ve çekici giyimiyle hayranlarından tam puan aldı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Otomobil satışlarına sert tedbirler gündemde! Fahiş fiyatlarla mücadele edilecek
Sıfır araç fiyatına zam yapılamayacak! Devam eden zam skandalına son
Yenilenen Cupra Formentor: Düşük bütçe ve hız arayanlara dikkat!
Mercedes-Benz'de bir dönem sona erdi: Artık Apple CarPlay desteklenmiyor
Çinliler sonunda bunu da yaptı: 440 bine sıfır lüks otomobil!