Seks hayatınıza ivme kazandıracak öneriler

Seks yaşamınız uzun zamandır sıkıcı ilerliyor ve mutlu olamıyorsanız yatak odasında yenilik ve devrim zamanı gelmiş demektir...

ÖN SEVİŞME UZUN OLMALI

Aranızdaki heyecanı diriltmek için flörtleşmeye başlamak çok önemli. Rutinden çıkmak için aşk kokan kısa mesajlar ve onu arzuladığınıza dair cümleler yazıp gönderin. Yatakta uzun uzun öpüşmeyi kesinlikle atlamayın. Ön sevişmeyi normalden daha uzun tutmaya çalışın.

 

ALAN DEĞİŞTİRİN

Seks esnasında birbirinizi tahrik edecek cümleler kurun. Bunun yanı sıra sekste hoşunuza giden ya da gitmeyen konuları da uygun bir zamanda ifade edin ki iki tarafta birbirine nasıl davranacağını bilsin.

Sadece orgazm olmaya odaklanmayın. Seksin tamamı sizi mutlu etmeli. O yüzden yukarıda da belirttiğimiz gibi ön sevişme çok ama çok değerli.

Sadece yatak odasında sevişmeyin, sürekli alan değiştirin. Seks heyecanınızın nasıl yükseldiğini hızlı bir şekilde fark edeceksiniz.

AYNI EVDE OLSANIZ BİLE SEXTING

Hayalini kurduğunuz anları partnerinize mesaj olarak gönderin. Bunun için uzakta olmanıza gerek yok. Aynı evde bile bu mesajları gönderip eşinizi tahrik edebilirsiniz.

Seks planı hazırlayın, yani hangi günler sevişeceğinizi belirleyin ve bu günlerin dışına çıkmayın. Seks takvimi cinsel hayatınızdaki arzuyu ikiye katlayacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Daha iyi bir seks hayatı için püf noktaları

Yaşam Haberleri

Yalnızca 1 damla sürün et benlerinden kurtulun!
Aldığınız çilek dolapta birkaç gün dayansın: İşte o yöntem!
Bu yöntemle kediniz koltuklarınızı tırmalamayacak!
50 senelik turşucuların yöntemi! Turşu bozulmadan çıtır çıtır kalıyor
Artık düğünlerde 'Kim, ne taktı?' derdi bitti: İşte yeni dönem!