Survivor Cemal Can'ın aşkı belli oldu!

Survivor 2020 ile hayatımıza giren ve ekranlarda o günden beri alışık olduğumuz Cemal Can Canseven hakkında ortaya inanılmaz bir iddia atıldı.

Son zamanlarda gündemden adı eksik olmayan Cemal Can Canseven, son olarak “Kahraman” isimli ilk teklisini paylaşmıştı. 24 saat geçmeden milyonlarca dinlenen bu şarkı ile müzik kariyerine zirveden giriş yapan ünlü isim bu kez gizli aşkı ile gündemi sarsıyor. İlan365’in haberine göre ünlü ismin gizli aşk yaşadığı iddia edildi. İddiada Cemal Can Canseven’in bu aşkı ile baş başa bir gece geçirerek resmen kanıtlamış oldukları yer aldı.

Cemal Can Canseven

Survivor Cemal Can Canseven’in sürpriz aşkı herkesi hayretler içinde bıraktı. İnanılması güç olan bu ilişkiyi duyan herkes sosyal medyada binlerce paylaşım ve yorumda bulundu. Kimsenin beklemeyeceği bir isim ile bir partide yakınlaşan Cemal Can Canseven geceyi onun evinde sabahlayarak geçirdi.

İddiaya göre Cemal Can Canseven’in “Sevdiğime vereceğim” dediği bilekliği taşıyan genç isim herkesi şoka uğrattı. Survivor ile adını duyuran ve yeni şarkı çıkaran Cemal Can Canseven özellikle genç kuşak tarafından yakından takip ediliyor.

İlan365’in iddiasına göre sürpriz bir aşk yaşayan popüler isim bu aşkını herkesten saklamayı başarmıştı. Ancak son edinilen bilgiler ise hayranlarını şaşkına çevirirken sosyal medyayı salladı. Survivor şampiyonu Cemal Can Canseven’in hayat arkadaşı olan genç ismi duyanlar adeta dehşete düştü.

Bu gizli aşkın ortaya çıkmasıyla herkesi şaşırtmayı başaran Survivor şampiyonu Cemal Can Canseven sosyal medyada bomba patlattı. Herkesin merak ettiği ve Cemal Can’ın uğurlu bilekliğini takan ismin Survivor gönüllüler takımından Fatma Günaydın olduğu ortaya çıktı. Bu ismi duyan binlerce hayranı şok geçirirken binlerce kişi de Fatma Günaydın ismi ile tanışmış oldu.

Cemal Can Canseven kimdir?

Cemal Can Canseven, 1996 yılında, İzmir’de doğdu. Şu an 24 yaşında olan Canseven’in annesi Rize, babası Selanik göçmenidir. Canseven’in kendisinden 9 yaş büyük, küçük annesi olarak gördüğü bir de ablası vardır. Lisede dahil olmak üzere eğitimini İzmir’de tamamlayan Canseven, üniversite okumak için İstanbul’a geldi. Yeditepe Üniversitesi’nde Reklam Tasarımı ve İletişim bölümünü okumayı seçen Canseven, bir arkadaşının tavsiyesi sayesinde okulunu dondurdu ve İstanbul DJ Academy'de dj’lik eğitimine başladı.

Geçtiğimiz dönemde çektiği bir videoda sporculuk yönünün olduğundan da bahsetmişti. Şimdilerde dj’lik yapan Canseven, Survivor yarışmasından önce hiçbir TV programında görülmedi. Ünlü fenomen Youtuber Danla Biliç'in yakın arkadaşlarından biri olan Cemal Can Canseven Biliç'in videolarında da yer alıyor. Beraber videolar çektiği Damla Biliç’i üniversite yıllarından tanıyor.

Survivor 2020'de performans olarak %55'lik bir başarı gösteren Cemal Can Canseven sempatik tavırlarıyla izliyicilerin gönlünde taht kurmayı başarmıştı. Survivor 2020'nin finaline ünlü oyuncu Barış Murat Yağcı ile beraber kalan Cemal Can Canseven şampiyonluk kupasını kaldırmayı başarmıştır. Şimdilerde ekranlara oyuncu olarak dönecek olan Cemal Can Canseven Acun Ilıcalı'nın projesi Exxen platformunda ünlü şarkıcı Aleyna Tilki ile İşte Bu Benim Masalım müzikal dizisinde başrol olarak karşımıza çıkıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Halima Aden Rüzgarı Esti!
Cüneyd tarikattan atıldı: Özgür Demirtaş'ın 'Kızıl Goncalar' yorumu dikkat çekti
Nihat Doğan ve Arzu Doğan'dan boşanma kararı: Boşanma sebebi dikkat çekti
Sevgilisini başka bir kadınla yakalamıştı: Aycan Yanaç açıklama yaptı
İrem Derici ile Gökhan Fırat ayrıldı: Sevgilisini her yerden sildi