Taha Duymaz'ın annesi ilk kez konuştu! 6 Şubat depreminde 3 evladını birden kaybetmiş "O günden beri

6 Şubat 2023'te meydana gelen Kahramanmaraş depremlerde yaşamını kaybeden sosyal medya fenomeni Taha Duymaz'ın annesi ilk kez konuştu! Taha Duymaz ile birlikte iki evladını daha kaybetmiş... "O günden beri mutfakta yatıyorum"

Geçtiğimiz yıl meydana gelen depremde Hatay'ın Yayladağı ilçesinde yaşamını kaybeden sosyal medya fenomeni Taha Duymaz'ın annesi Meryem Duymaz, yaşadığı acıyı ve evlatlarının kaybının peşinden hissettiği boşluğu dile getirdi. Yaşanan depremde Taha Duymaz'ın kardeşleri Umut ve Melek de yaşamını kaybetmişti. Depremin üstünden 11 ay geçmiş olmasına rağmen anne Duymaz, her gün evlatlarının mezarını ziyaret ederek gözyaşlarına boğuluyor.

'TAHA’MIN HAYALİ ÇOKTU, UNUTAMAM'

Meryem Duymaz, yaptığı açıklamalarda, “Rahmetli çok iyi bir insandı, beni çok seviyordu. Rabbim rahmet eylesin evlatlarıma. Depremde evlatlarım öldüler; 1 yıl olacak, unutamıyorum. Her gün ağlıyorum, her an aklımdalar. Çok zor, rabbim kimseye yaşatmasın. İnşallah bir daha böyle bir acı yaşanmaz. Taha’m her şeyi yapardı. Bize ve kardeşlerine bakardı. Taha’mın hayali çoktu, unutamam." şeklinde duygularını ifade etti.

Anne Duymaz, mezarlarına gelmediğinde hasta olduğunu söyleyerek, "Mezarlarına gelmezsem hasta oluyorum, gelince rahatlıyorum. Dua ediyorum, konuşuyorum. Taha için şimdi ben de yemek yapıyorum. Her gün gece yatamıyorum” dedi.

'TAHA’NIN MUTFAĞINDA YATIYORUM'

Depremden bu yana evladının mutfağında uyuduğunu belirten Meryem Duymaz, “Burada Taha’nın mutfağında yatıyorum. Başka yerde rahat edemiyorum. Gidiyorum, diğer odaya sonra gene mutfağa geliyorum. Mutfağa yatağımı serdim, burada yatıyorum. Taha’mın mutfağında yatıyorum, başka yerde yatamıyorum. Evladım vefat ettiğinden beri mutfağında yatıyorum. Çocuklar burada yatmamı istemiyor fakat ben mutfakta yatmak istediğimi söylüyorum” şeklinde konuştu.

Baba Mehmet Duymaz da kaybettikleri evlatlarının acısını unutamadığını ifade ederek, “Neredeyse 1 yıl olacak, hiç unutamıyoruz. Artık bir şeyimiz kalmadı. Bizim matemimiz 6 Şubat. Depremde 3 evladım vefat etti, hepsini özlüyorum” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Turşunun dibine bir dilim ekleyerek kütür kütür kalmasını sağlayabiliyorsunuz
Yaşlılık belirtileri kırışıklıklardan kurtulma yöntemleri!
Uzman sıraladı: Sınav kaygısıyla nasıl başa çıkılır?
Limonların suyunu çekmemesi için saklama tüyosu!
Kişilik testi: İlk gördüğünüz şey sabrınızı ölçüyor!