TRT Gönül Dağı dizisinin fişini çekti!

TRT1 ekranlarında yayınlanan, ailecek severek izlenen yapımlardan olan Gönül Dağı, renkli karakterleriyle, izleyenlere eğlenceli dakikalar yaşatıyor. Yeni bölümünün yayınlanmayacağı öğrenilen dizinin sevenleri ise çok şaşırdı.

Cumartesi akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen dizideki oyuncular çok ilgi çekiyor. Anadolu’dan esintilerin dizide bol bol bulunması ile takipçilerinin gönlünü ısıtmaya yetiyor. Senaryosunu Ali Asaf Elmas ve Mustafa Becit’in kaleme aldığı Gönül Dağı dizisinin yönetmen koltuğunda ise Yahya Samancı oturuyor.

Reyting rekorları kıran bu dizinin oyuncu kadrosunda ise Berk Atan (Taner), Gülsim Ali (Dilek), Ecem Özkaya (Zahide), Ferdi Sancar (Sefer), Ali Düşenkalkar (Muammer), Erdal Cindoruk (Hüseyin), Gülhan Tekin (Günşıl), Feyza Işık (Döndü), Ege Aydan (Başkan), Hazal Çağlar (Asuman), Eser Eyüboğlu (Selami), Cihat Süvarioğlu (Ramazan), Semih Ertürk (Veysel), Nazlı Pınar Kaya (Cemile), Şebnem Dilligil (Halime), Yavuz Sepetçi (Ciritci Abdullah), Nuri Gökaşan (Musa), Hüseyin Sevimli (Kahveci Rıfat), Çiğdem Aygün (Keriman), Zümre Meğreli (Hemşire Elif), Ulviye Karaca (Gülsüm Öğretmen), Ruhi Sarı (Fikret), Onur Gökmen (Artist Ahmet), Şükrü Veysel Alankaya (Günay) bulunuyor.

Gülsim Ali İlhan ve Berk Atan’ın başrol oynadığı Gönül Dağı dizisinin son bölümüne de yine heyecan dorukta oldu. Dün yayınlanması gereken Gönül Dağı dizisi neden yayınlanmadı diye sevenleri tarafından pek çok tepki aldı. Artık çoğu dizi yayından kalktığı için, ilk gecikme de hemen final mi yapacak düşüncesi doğuyor.

Sıkı takipçileri 27 Mart Cumartesi gününün yayın akışına dahi baktı. Yayın akışında görünmeyen Gönül Dağı dizisi bitti mi, final mi yapacak diye pek çok söylenti ortaya çıktı. Ancak diziden gelen hala böyle bir açıklama yok. Son bölümü yayınlanmadığı için takipçileri adeta tetikte bekledi. Final kararı gelmeden bir panik havası yaratan Gönül Dağı, reytingleri sallamaya devam edecek.

Sevenlerine müjde niteliğinde bir bilgi geldi. Gönül Dağı dizisi Norveç Türkiye maçı nedeniyle ekranlara gelmedi. Dizinin ilerleyen haftalarda yeni bölümlerinin yayınlanması bekleniyor. Severek izlenen dizinin yeni bölümleri de yine çok eğlenceli ve keyifli geçeceğe benziyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Hyundai Bayon mayıs ayı güncel fiyat listesi
İkinci el araç alıcıları için önemli bir gelişme: Sınırlamalar kaldırılabilir!
Nisan ayında Türkiye'de en çok satılan otomobiller belirlendi! İlk sıradaki marka hiç şaşırtmadı
Elektrikli araçların şarj sorunu tarih oluyor! Batarya değişimi kolaylaşıyor
Büyük Çinli otomobil üreticisi Türkiye pazarına geri dönmeye hazırlanıyor!