Tuba Büyüküstün diziye şaha kaldırdı

Ekranların sevilen yüzlerinden olan Tuba Büyüküstün, hem Türkiye’de hem de yurt dışında adını duyuran ünlüler arasında yer alıyor.

Yetenekli oyuncunun oynadığı başarılı projelerden biri olan Sefirin Kızı en sevilen diziler arasında yer alıyor. Ünlü oyuncu Engin Akyürek ile başrolünü paylaştığı Sefirin Kızı, her Pazartesi akşamı Star TV ekranlarında izleyici ile buluşuyor. NGM ve O3 Medya imzalı başarılı yapımın hatırı sayılır bir hayran kitlesi var.

Mavi karakteriyle seyirci karşısında olan Tuba Büyüküstün ve Sancar karakteriyle Engin Akyürek, dizinin kaderini değiştiren iki oyuncu olarak sosyal medyadan severek izleniyor. 29 Mart Pazartesi akşamı 46. bölümü yayınlanacak olan Sefirin Kızı’nda her yeni bölüm büyük beklenti oluşturuyor. Diğer dizilerin yıldızının parlamasıyla reytinglerde sıkıntı yaşayan Sefirin Kızı, yeni bölümde ekranlara gelecek sahnelerle adından söz ettirmeyi başaracak. Tuba Büyüküstün güzelliği ile yine hayranlarını mest edecek. Enerjisi dikkat çeken ünlü oyuncu, 46. bölümdeki performansıyla dizinin başarısını artıracağı yönünde yorumlar alıyor.

46. bölümüyle ekranlara gelecek olan Sefirin Kızı’nda bomba gelişmeler yaşanacak. Sancar, Sedat’ın sinsice planıyla birden kendini kaçak durumda bulacak. En büyük destekçilerinden olan Mavi ise onun masumiyetine koşulsuz inanmaya devam edecek. Melek’in bu durumdan etkilenmesini istemeyen Mavi, onu uzak tutmaya çalışırken gerçekleri öğrenmekten de geri durmayacak.

Hastaneye kaldırılan Sedat, Güven’in planından habersiz bir şekilde hastanede hayat mücadelesi vermektedir. Güven tüm bu durumları lehine çevirmek için her yolu deneyecek. Her şeyi kontrol altında tutmak isteyen Sedat, Sancar’ın bulmak için yaptıklarıyla başka insanlara da zarar verecek.

Sefirin Kızı’nın kadrosunda bulunan Doğukan Polat, Hivda Zizan Alp, Ferit Aktuğ, Özlem Çakar Yalçınkaya, Erdal Küçükkömürcü, Gonca Cilasun, Esra Kızıldoğan, Cemre Öktem ve Şafak Başkaya ile başarılı bir ekip işi olan dizinin çekimleri, Ege’de yapılıyor. Yönetmenlik kadrosunda ise Emre Kabakuşak’ın yer aldığı dizinin senaryosunu Eylem Canpolat, Ozan Aksungur, Defne Gürsoy, Oğuz Ayaz, Gamze Arslan Çelik ve Ozanser Uğurlu kaleme alıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Elektrikli araçların şarj sorunu tarih oluyor! Batarya değişimi kolaylaşıyor
Büyük Çinli otomobil üreticisi Türkiye pazarına geri dönmeye hazırlanıyor!
Türkiye'de en çok satılan lüks otomobil markaları belli oldu
Yarış başlıyor! Çin'den gelen BYD Seagull, elektrikli Panda'nın önünde!
Otomotiv ihracatı nisanda yüzde 2 artışla 2,75 milyar dolara yükseldi