Tolga Karel Amerika'da işte böyle yükselmiş

Tolga Karel Amerika'da işte böyle yükselmiş

Tolga Karel Amerika'da işte böyle yükselmiş 2005-2010 arası yayınlanan 'Yaprak Dökümü' ile şöhreti yakalayan Tolga Karel, 2016'da Sarah Scott ile evlenip ABD'ye yerleşmişti.

2005-2010 arası yayınlanan 'Yaprak Dökümü' ile şöhreti yakalayan Tolga Karel 2016'da Sarah Scott ile evlenip ABD'ye yerleşmişti. Kurduğu sağlık turizmi şirketi iflas edince eşinin ailesinin Illınios eyaletindeki evine taşınmış, 2018'de ise aylık 8 bin dolara TIR şoförlüğü yapmaya başlamıştı. Karel "İyi teklif gelirse dönerim" diyordu. Ancak ABD'de yaşamaya devam etme kararı aldı. Eski oyuncu yaptığı açıklamada "Çocuklarımızın geleceği ve daha sakin, huzurlu bir ortamda büyümeleri için Florida'da küçük bir sahil kasabasına yerleştik" dedi.

Evine 320 bin dolar ödedi

Ailesiyle birlikte Florida'ya yerleşen eski oyuncu yeni evinin fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. Hayalindeki eve kavuştuğunu söyleyen Karel, 'Yeni evimiz... Tüm güzel dilekleriniz için sonsuz teşekkürler hayırlı olsun inşallah! Güzel anılar biriktireceğiz evlatlarımla... Bunca emek, alın teri boşuna değilmiş¸! Rabbim şükürler olsun verdiğin her nefes için...' mesajıyla mutluluğunu dile getirdi. Ünlü oyuncunun evi için 320 bin dolar ödediği öğrenildi.

Uzun zamandır ailesiyle birlikte Amerika'da yaşayan Tolga Karel'in rüyası gerçek oldu. 'Çok yakında şahane bir atılıma girmiş olacağım 80 dolarla başladığım bu serüvenin iki yıl içinde hangi boyuta geldiğini açıklayacağım' diyen ünlü oyuncu önce evini aldı şimdi de Amerika'da şirket kurdu. Çok sayıda TIR alan eski oyuncu heyecanını sevenleriyle paylaştı.

Pandemi de işleri açılan Karel, 'Şirketlerimin bu sene Allah nasip ederse büyüme, büyüdükçe manevi olarak küçülme yılı 2021... Şirketlerimin biri nakliyat diğeri de lojistik olarak çalışacak. Nasipse hedefim 2026'da 100 TIR'lık şirketimin CEO'luğunu yapmak. Ben bu yola çıkarken bir sözüm vardı, bilenler bilir 'çıraklığını yapmadığım işin ustası olamazsın' şimdi ustalık döneminin başındayım rabbim yar ve yardımcım olsun' mesajını paylaştı.

Çok değil 2018 Temmuz ayı Amerika'daki işimin batması ile her şeyimi kaybetmiştim 8 yaşında bir oğlum 2 yaşında bir kızım vardı üstelik karım da yeni doğacak oğlumuz Kenan'a hamileydi... Bildiğiniz sıfırdım. Her şeyimi kaybetmiştim. Yabancı bir ülkede Üstelik 30 bin $ borcum ve oyunculuk dışında hiç bir mesleğimde yoktu. Türkiye'ye gittim baba ocağına her şeye yeniden başlamak için, 'eğer tekrar para kazanırsam ailemi de memleketime getiririm' dedim. Fakat baktım ki Türkiye eski Türkiye değil dostlar tek tek kaybolmuş masadan…

Tekrar nasıl başlayacağım, nereden başlayacağım derken son dönüş biletimle yeniden Amerika'ya döndüm. Cebimde sadece 30 dolar, bütün param çok zor geçen birkaç günün ardından bir gün bir ışık doğdu içime ve çocukluk hayalimi hatırladım öyle ya TIR kullanmak benim en büyük hayalimdi çocukken. Büyük geniş yollar sonsuz arazilerde fakat öyle unutmuş ki aklım zaman akıp gitmiş işte…

O gizli hayalimi bana hatırlatan rabbimdi onun sesiydi içime doğan, inanın ehliyetimi alacak dahi param yoktu kayınvalidemden 1000 dolar borç aldım ve tek seferde sınavları geçtim. Ve sonrasını biliyorsunuz… Gecelerce saatlerce karda kışta fırtınada sürdüm sürdüm sürdüm. Ünlü olmak milyonların tanıdığı sevdiği bir sanatçı olmak açıkçası umurumda bile değildi. Bu öylesine bir tutku oldu ki ben de gözüm parayı dahi görmez oldu. Hanım dedi ki bir gün 'bütün borçlarımızı ödemişiz' aktörlük ve şoförlükten geliyorum ben ama nereye gideceğimi Allah biliyor.

 

"Tolga Karel Amerika'da işte böyle yükselmiş" haberi, 24 Mart 2021 tarihinde yazılmıştır. 24 Mart 2021 tarihinde de güncellenmiştir. Medya kategorisi altında bulunan Tolga Karel Amerika'da işte böyle yükselmiş haberi 2021 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Tolga Karel Amerika'da işte böyle yükselmiş 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Medya konusunda 23 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 09:16 Bakan Yerlikaya duyurdu: Bir organize suç örgütü çökertildi: Elebaşı dahil 8 kişi gözaltına alındı
  2. 09:11 10haber yazarı Erdal Sağlam: Bahçeli'nin çıkışı 2002'deki koalisyonu bozma sürecini hatırlattı
  3. 09:06 Kolombiya'da hükümet ve ELN, müzakerelere yeniden başlıyor
  4. 09:01 Cinci hoca dehşeti: Sana cin musallat olmuş diyerek çocukları taciz ve tecavüz etmiş
  5. 08:54 Murat Ağırel: Ülkemizde de sıklıkla yaşanan bu yakalamalarda metamfetamin maskelenmeye çalışılıyor
  6. 08:48 Barış Yarkadaş: Mustafa Kemal’in askeri olmaktan onur duyduk
  7. 08:42 Türkiye'de satılan en ucuz Tesla modeline 814 bin TL zam yapıldı
  8. 08:37 Akli denge iddiasıyla ipler iyice gerildi: İbrahim Tatlıses açtı ağzını yumdu gözünü
  9. 08:32 Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında birbirine girdi
  10. 08:27 Ölen borçlusunun mezarını açtı, ateşe verip cesedi yakmak istedi
  11. 08:22 Diyanet'in gezi maliyeti dudak uçuklattı
  12. 08:17 Nuray Babacan: Cumhurbaşkanlığı ekibinin Akşener’in ekibiyle yakın ilişkide olduğu iddia edildi
  13. 08:13 İsmail Saymaz: Yolcular uyarmış, 50 saniye önce teleferiği durdurmuşlar
  14. 08:10 Aytunç Erkin yazdı: Erdoğan’ın okumadığı “yolsuzluk” raporu/kitabı
  15. 08:07 Fehmi Koru: AK Parti zirvesi, AK Partili medyayı okuyup dinlese
  16. 08:05 Meteoroloji uyardı: Meteoroloji'den İstanbul dahil birçok il için sağanak uyarısı
  17. 02:59 Para transferi açıklamasındaki not MASAK’ı harekete geçirdi
  18. 02:57 Haiti'de çete şiddeti: İlk 3 ayda 2 bin 500 kişi öldürüldü
  19. 02:55 BMGK'de yapılan Kosova oturumunda gergin dakikalar yaşandı
  20. 02:54 Steinmer, Türkiye'de: Terörle mücadele, güvenlik ve göç konuları gündemde
Otomotiv Haberleri