Ali Kaya Soysal
Ali Kaya Soysal - BEŞİKTAŞ ÖNEMLİ BİR VİRAJI DAHA GEÇTİ..

BEŞİKTAŞ ÖNEMLİ BİR VİRAJI DAHA GEÇTİ..

    Öncelikle Sergen Yalçın ı kutlarım, çünkü Fenerbahçe derbisi öncesi tüm sarı kart sınırında olan oyuncularını ilk onbire soydu, doğrusu da buydu.Çünkü en önemli olan 90 dakika önünde oynayacağın maçtır .felsefesine uydu...
 
    Her ne kadar Başakşehir takımı geçen sezon ki i performansından uzaksa da kadro kalitesiyle Beşiktaş a tehlike oluşturabilirdi.....Nitekim maç öyle başladı, daha 4 . dakikada Alekcis in direkte patlayan şutu maçın zor geçeceğinin habercisiydi..Ardından Aboubakar ın yine direkten dönen şutu bu göstergenin devamiydi..
 
    Fakat 21 de öyle bir pozisyon yaşandı ki, Crivelli nin gol vuruşunu Ersin önledi, sanki bu an maçın kırılma noktasıydı, ancak ilerleyen dakikalarda yaşanacaklardan habersiz bizler öyle sandık..
 
    Devrenin sonuna doğru Atiba nın yoktan var ettiği atakta Larin in enteresan golü Beşiktaş a hayat verdi ve siyah-beyazlılar çok önemli bir moralle soyunma odasına gitti..
 
     İlk   45 dakikada  Beşiktaş adına dikkatimi çeken tek nokta sağdan ve soldan tek orta gelmemesiydi, Bu herhalde Sergen Hoca nın taktik anlayışı, ama yanlış, futbolda ortalar önemli gol silahlarındandır...
 
    İkinci devre tam bir gol düellosuna dönüştü, maç iki tarafada gitti geldi, ama son sözü 85 de Josef söyledi ve takımını 3-2 galibiyete taşıdı..
 
      Beşiktaş ın son 3 maçında galip gelmesine karşın yaptığım analizlerde uyarmıştım, eski coşku , kalite yok diye...Bu görüşüm dünkü 90 dakika içinde geçerli, buna derhal bir çare bulunması gerekir..Onunda anahtarı Sergen Hoca da olmalı..
 
     Ve düşünüyordur da...
 

Toplam 2810 defa okunmuştur.

Ali Kaya Soysal diğer yazıları:

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.