'Böyle tartışacaksınız ben gidiyorum' dedi, canlı yayını terk etti

'Böyle tartışacaksınız ben gidiyorum' dedi, canlı yayını terk etti

'Böyle tartışacaksınız ben gidiyorum' dedi, ... Enfeksiyon Hastalıkları Derneği Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, yeni tip Koronavirüs (Kovid-19) salgınının ele alındığı programda tartışılan konunun

Enfeksiyon Hastalıkları Derneği Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, yeni tip Koronavirüs (Kovid-19) salgınının ele alındığı programda tartışılan konunun kendi uzmanlık alanı olduğunu belirterek  yanlış bilgiler aktarıldığını söyledi. Ceyhan, “Gazetelerden öğrenilenlerle uzman gibi tartışmayı doğru bulmuyorum. Herkesin uzmanlığına saygım var ama bir enfeksiyon hastalığını böyle tartışacaksanız ben gidiyorum zaten, siz tartışın” dedi ve programdan ayrıldı.

Ceyhan, onkolog, fitoterapi uzmanı ve farmatoloji uzmanı isimlerin de katıldığı Hülya Köhenenk’in moderatörlüğünü yaptığı Enine Boyuna programına konuk oldu.

Programda tartışılan konunun kendi kendi uzmanlık alanı olduğunu belirten Ceylan, programda yanlış bilgiler aktarıldığını söyledi.

"YANLIŞ ŞEYLER SÖYLENDİ"

“Bu ortamda tartışmayı doğru bulmuyorum, herkesin fikri kendinedir. Onkolojiyle ilgili bir konu tartışılsaydı ben gelmezdim” diyen Ceylan, şu ifadeleri kullandı:

“Yazın ilaç çıkacağını söylediniz, bunu söylemek mümkün değil. Farmatoloji uzmanı olmanız haziranda ilaç çıkacak demenizi kolaylaştıracak bir şey değil. İnsanları yanlış şeyler söyleyip ümitlendirmek yanlış. Konuşulan konu sadece benim alanım. Yanlış şeyler söylendi.

Bu şekilde bir tartışma ortamı olduğunu bilmediğim için geldim. Ben buraya söylenen gazete haberlerini düzeltmek için gelmedim.

"GAZETELERDEN ÖĞRENİLENLERİ UZMAN GİBİ TARTIŞMAYI DOĞRU BULMUYORUM"

Bir programda ya da bir konferansta alınabilecek mesaj sayısı maksimum beştir. Koronavirüs salgını için 6 kişiden biri olacaksam zaten gelmem. Bu yeni çıkan bir virüs, gripten farklı olarak bu önlemler alınıyor. Kusura bakmayın bu ortamda tartışmayacağım gidiyorum. Siz bu enfeksiyon salgınını farklı yönlerle tartışmaya devam edin.

Son derece sakinim ama bunu bu şekilde bu uzmanlık alanlarıyla virüs pandemisini bu ortamda tartışmayı doğru bulmuyorum. Onkoloji konusunu tartıştığınızda ben zaten gelmem. Böyle bir tartışma ortamı olduğunu bilmiyordum. Söylenen gazete haberlerini düzeltmek için gelmedim buraya.

Bir programda ya da konferansta alınabilecek mesaj sayısı maksimum beştir. Söylediğiniz mesajlar alınsın istiyorsanız zaten benim burada yerim yok. Her yönüyle tartışırsınız ama ben farklı şeyler tartışacağımızı zannettim, kusura bakmayın.

Gazetelerden öğrenilenlerle uzman gibi tartışmayı doğru bulmuyorum. Herkesin uzmanlığına saygım var ama bir enfeksiyon hastalığını böyle tartışacaksanız ben gidiyorum zaten, siz tartışın.

"'Böyle tartışacaksınız ben gidiyorum' dedi, canlı yayını terk etti" haberi, 14 Mart 2020 tarihinde yazılmıştır. Sağlık kategorisi altında bulunan 'Böyle tartışacaksınız ben gidiyorum' dedi, canlı yayını terk etti haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. 'Böyle tartışacaksınız ben gidiyorum' dedi, canlı yayını terk etti 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Sağlık konusunda 18 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 08:47 AK Parti hükümeti, kültür hizmetleri için 4, din hizmetleri için 23,5 milyar TL harcadı
  2. 08:44 AK Partililer sarayın müdavimi olmuş
  3. 08:41 Suzuki modellerinde nisan ayına özel kampanyalar
  4. 08:38 Kızılcık Şerbeti’nin Görkem’i Özge Özacar’dan Sıla Türkoğlu açıklaması
  5. 08:35 Tokat'ta peş peşe depremler
  6. 08:28 Verdiği pozlar olay olmuştu: Uraz Kaygılaroğlu özür diledi
  7. 08:24 Seçimi kazandı, 3 gazeteye aboneliği iptal etti: Yıllık 426 bin TL
  8. 08:14 Aytunç Erkin yazdı: Erdoğan’ın korkusu teşkilatların çözülmesi
  9. 08:10 İsmail Saymaz: Sopayla döverek öldürmüşler
  10. 08:06 Fehmi Koru: Erdoğan’ın oy hesabıyla onun hesabı arasında büyük fark var
  11. 08:04 Gök gürültülü sağanak geliyor: Meteoroloji’den İstanbul dahil çok sayıda kente uyarı
  12. 04:15 Bir boya çeşidi olan akrilik boya nedir?
  13. 04:11 Bir zamanlar Türkiye'nin önde gelen mobilya devi olan şirket iflas etti!
  14. 04:05 İstanbul'daki taksiciler, öldürülen meslektaşları için bir araya geldi
  15. 03:29 Hırvatistan'da genel seçimleri Hırvat Demokrat Birliği'nin (HDZ) kazandığı bildirildi
  16. 03:27 CHP, 20-21 Nisan tarihlerinde bir "Yerel Yönetimler Çalıştayı" düzenliyor
  17. 03:23 Avrupa Birliği, İran'a yaptırımların genişletilmesi kararı aldı
  18. 03:03 Google'dan daha fazla çalışanı işten çıkarma kararı geldi
  19. 02:42 Bu testi 45 saniyeden kısa sürede çözen %10'luk kişiden biri misiniz?
  20. 02:39 Faydalarıyla sosyal medyayı sallayan biberiye suyu nasıl yapılır?
Sağlık Haberleri