"Çocuk değil, kariyer yaparım"

"Çocuk değil, kariyer yaparım" Ünlü şarkıcının eşi Buse Varol’dan olay açıklama geldi.

Sosyal medyadan paylaştıklarıyla olay yaratan Buse Varol, geçtiğimiz aylarda yeniden anne olmanın heyecanını yaşadı. Üçüncü çocuk içinde yeşil ışık yakan ünlü oyuncu Buse Varol, fikrini değiştirdiğini açıkladı. Sevenleri bu kararına sosyal medyadan tepki gösterdi. Yeni planının ne olduğunu soran takipçileri sevinelim mi, üzülelim mi diye sitem etti.

Geçtiğimiz günlerde ünlü şarkıcı Alişan, eşine yaptığı doğum günü sürprizi ile magazin gündemini salladı. Aşk dolu mesajlarla eşine olan sevgisini ve minnetini dile getiren Alişan sevenleri tarafından da takdir edildi. Eşi Buse Varol ise bu sözcüklere teşekkür ederek, hayatında olduğu için ne kadar mutlu olduğunu dile getirdi. Ünlü çift magazin dünyasında mutlu aile fotoğraflarıyla ve görüntüleriyle örnek çift olmaya devam ediyor. Zaman zaman hayranlarını mest edecek fotoğraflar paylaşan Buse Varol, fiziğiyle ve yüz güzelliğiyle takipçilerinden hep tam not alıyor.

İstanbul Arnavutköy’de bir balıkçıdan çıkarken kameralara yakalanan ünlü çiftten evlilikleri ve çocuk istemi hakkında olay sözler geldi. Müjde veren Buse Varol, takipçilerini hem üzdü hem sevindirdi. Doğum günü dolayısıyla dostlarıyla ve ailesiyle yemek yedikten sonra mekandan çıkan ünlü çifte muhabirlerden o soru geldi. Üçüncü çocuk için hala ne düşünüldüğü merak edilen Buse Varol, bombayı patlattı. Sokağa çıkma yasağına takılmamak için saat 19.00 sıralarında mekandan çıkıp eve gideceklerini belirten Alişan, hep beraber ailecek yemek yediklerini, eşinin doğum günü pastasını kestiklerini dile getirdi. Dükkanların kapanmasından dolayı eve gideceklerini belirten ünlü şarkıcı, eşine aldığı hediye ile de ilgili gelen soruya, eşi Buse Varol, hediyenin ne olduğunu açıklamak istemediğini belirtti. Buse Varol’un bu açıklaması herkesi merakta bıraktı.

Muhabirlerin yönelttiği çocuklarla hayat nasıl gidiyor sorusuna, Alişan, “çocukların biri ağlıyor, biri susuyor” şeklinde yanıt verdi. Buse Varol ise, çocuk yetiştirmenin zor olduğunu dile getirerek, konuyu kapatmak istedi. Geçtiğimiz günlerde, üçüncü çocuğu da istediğini belirten Buse Varol, fikir değiştirdiğini dile getirdi. Alişan’ın eşine sorduğu üçüncü çocuğu istiyor musun sorusu üzerine Buse Varol, bugüne kadar istediğini, ancak artık istemediğini dile getirdi. Daha sonra fikrinin değişme ihtimalinin olduğunu söyleyen Varol, sevenlerine yeni bir müjde verdi.

Beraber muhabirlerin sorularını yanıtlayan ikiliden ortak bir dizi projesi olduğu müjdesi geldi. Görüşme aşamasında oldukları bir dizi olduğunu söyleyen Alişan, eşiyle beraber dizide rol alacaklarını belirtti. Hazırlık aşamasında olan bu yeni dizi hakkında fazla ayrıntı vermeyen Alişan, hayranlarını heyecanlandırdı.

 

""Çocuk değil, kariyer yaparım"" haberi, 27 Mart 2021 tarihinde yazılmıştır. 27 Mart 2021 tarihinde de güncellenmiştir. Medya kategorisi altında bulunan "Çocuk değil, kariyer yaparım" haberi 2021 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. "Çocuk değil, kariyer yaparım" 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Medya konusunda 19 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 08:16 Aytunç Erkin yazdı: 15 Temmuz öncesi uyaran albay bir kez daha uyardı
  2. 08:11 Fehmi Koru: Birileri, CHPlilere, basit gündemlerin peşine takılmanın yanlışlığını hatırlatmalı
  3. 08:09 Soğuk hava geliyor: Meteoroloji’den çok sayıda kent için kuvvetli sağanak uyarısı
  4. 08:06 İsrail İran’a misilleme saldırısı başlattı
  5. 01:12 Yüzyıllık bir geçmişe sahip olan dondurma fabrikası, beklenmedik bir şekilde iflas etti
  6. 01:00 TBMM'nin İliç Komisyonu üyeleri Resmi Gazete'de yayımlandı
  7. 00:53 Elite World Hotels & Resorts, Van Kahvaltısını Türkiye'nin Dört Bir Yanına Taşıyor
  8. 00:51 ABD, Filistin'in BM'ye tam üyelik başvurusunu veto etti
  9. 00:51 Resmi Gazete 19 Nisan 2024 kararları
  10. 00:50 Dubai'yi Vuran Şiddetli Yağış: Okullar Tatil, Havalimanı Sular Altında
  11. 00:47 Dilan ve Engin Polat'a bir suçtan mahkemeden tahliye kararı çıktı
  12. 00:47 Türk Bilim İnsanlarından Şaşırtıcı Keşif: Beyin Hücrelerinde Mikroplastik Tespit Edildi
  13. 00:44 Bugün yüzde 25 zam gelmişti: Kırmızı ete yüzde 50 zam daha açıklanmış bulundu!
  14. 00:43 Sigorta Sektöründe Önemli Gelişmeler: Kefalet Sigortası ve ZAS'ın Hayata Geçmesi Öngörülüyor
  15. 00:41 Prof. Dr. Naci Görür' den Tokat Depremleri İçin Uyarı: "Dikkatli Olunmalı"
  16. 00:35 Tokat'ta Son 24 Saatte 5 Deprem: Vatandaşlar Büyük Korku Yaşıyor
  17. 00:29 Tokat'ın Sulusaray İlçesinde 4.1 Büyüklüğünde Deprem: AFAD Açıkladı
  18. 00:23 Okul Etkinliği Sırasında Tavuk Pilavı Yiyen Öğrenciler Zehirlendi: 48 Öğrenci Hastaneye Kaldırıldı
  19. 00:22 ABD, BM'de Filistin Devleti'nin Tanınmasına "Hayır" Diyor
  20. 00:20 Manisa Selendi'de Okul Servisi ile Kamyonet Çarpıştı: 9 Öğrenci Yaralı
Otomotiv Haberleri