Oğuzhan Uğur el değiştiren GAİN'de Yönetim Kurulu Üyesi oldu: YAŞLI HİSSETTİRİYOR AMA SEVDİM

Oğuzhan Uğur el değiştiren GAİN'de Yönetim K... Oğuzhan Uğur, iki buçuk ay ilkin RAMS Türkiye grubuna satılan dijital gösterim platformu GAİN’in yönetim kurulu üyesi oldu.

Gözde Akpınar’ın başında bulunduğu ve 2020 Aralık’ta yayın hayatına başlayan yerli dijital yayın platformu GAİN’de 24 Nisan’da RAMS Türkiye Grubu’na satışıyla başlayan yeniden yapılanma devam ediyor.

Özellikle seçim dönemi yaptığı yayınlarla ön plana çıkan Babala TV’nin Sahibi Oğuzhan Uğur da GAİN’in yönetim kurulu üyesi oldu.

“YAŞLI HİSSETTİRİYOR AMA SEVDİM”

Oğuzhan Uğur gelişmeyi, sosyal medya hesabından bir video ve yazılı mesaj içeren paylaşımıyla duyurdu. Oğuzhan Uğur’un paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

“An itibarıyla GAİN platformunun yönetim kurulu üyesiyim. Bu unvan beni daha olgun ve yaşlı hissettiriyor ama çok sevdim. BabalaTV son sürat içeriklerine devam ederken, GAİN ile de yeni sezonda sizlere muazzam diziler, pek iddialı filmler ve uzun soluklu içerikler sunmak için kolları sıvadık. Amacımız bu yerli platformun dünyada konuşulan ve takip edilen bir mecra haline gelmesi. Sektörün meşhur alicengiz oyunlarının bize sirayet edemeyeceğini de düşünürsek, ülkemdeki eşsiz yetenekleri dünyayla buluşturmak hiç de zor olmayacaktır diye umuyor, bu küstah iddiamı lokal medyadan, globalin tam göbeğine gönderiyorum. Yapmadığımız şey değil =) Sayenizde elbette. Bize bu haddi verdikleri için çok mutluyum. Artık sınırsız hayallerimizin bir yol arkadaşı var. Heyecanımı hepinizle paylaşmak istedim. Allah utandırmasın. Sanırım şimdi gidip kendime bir takım elbise almalıyım.”

MİRGÜN CABAS İSTİFA ETMİŞTİ

Gazeteci Mirgün Cabas, GAİN’in satılmasından yaklaşık bir ay sonra 29 Mayıs tarihinde, haber birimini yönettiği GAİN’den istifa ettiğini açıklamıştı.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Mirgün Cabas, “Gain geçtiğimiz günlerde el değiştirdi. Platformun kurucusu Gözde Akpınar, Gain’i başka bir platforma sattı. İki gün sonra, haziran başında bu grup Gain’i devralacak. Bu da benim Gain’de yaptığım son haber yayınım. Haber birimini de yönettiğim Gain’den bugün itibariyle ayrılıyorum” ifadelerini kullanmıştı.

 

"Oğuzhan Uğur el değiştiren GAİN'de Yönetim Kurulu Üyesi oldu: YAŞLI HİSSETTİRİYOR AMA SEVDİM" haberi, 12 Temmuz 2023 tarihinde yazılmıştır. 12 Temmuz 2023 tarihinde de güncellenmiştir. Video kategorisi altında bulunan Oğuzhan Uğur el değiştiren GAİN'de Yönetim Kurulu Üyesi oldu: YAŞLI HİSSETTİRİYOR AMA SEVDİM haberi 2023 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Oğuzhan Uğur el değiştiren GAİN'de Yönetim Kurulu Üyesi oldu: YAŞLI HİSSETTİRİYOR AMA SEVDİM 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Video konusunda 19 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Serkut Bozkurt Genel Yayın Danışmanı
SON HABERLER
  1. 04:03 Bütün kiri mıknatıs gibi çeken o yöntem: Kızartmalarda işinize yarayacak!
  2. 04:00 Kafe ve restoranlarda bu ibareye rastlarsanız ödeme yapmayın!
  3. 03:58 Covid-19'un yeni varyantı 'FLIRT' ciddi vakalarla çıktı!
  4. 03:56 Karpuz kelek çıkarsa tüketiciler 20 bin lira kazanabiliyor!
  5. 03:54 Spotify'a 'telif' davası: ABD'de davalık oldu
  6. 03:53 Aracınıza kaynar su dökmeyi hiç denediniz mi?
  7. 03:47 200 TL banknot 132 dolar ederken şimdi ise 6 dolara kadar geriledi
  8. 03:42 Çocuklarda grip ve alerjiyi birbirine karıştırmayın
  9. 03:39 Kamu çalışanlarının dikkatine: Servis kalktı, fazla mesai yasaklandı ve izinler kullandırılacak!
  10. 03:33 Düğünde geline dolardan yapılmış pelerin taktılar!
  11. 03:31 Yapay zekanın belirlediği Mersin’in en güzel ilçesi bakın hangisi?
  12. 03:29 18 Mayıs'ta tarihte neler oldu?
  13. 03:28 Yakıt alırken kontak kapatmazsak bakın ne oluyormuş!
  14. 03:26 Buket Aydın'ın yorumu tartışmaya sebep oldu: "İlk hesabı erkek ödemeli"
  15. 03:24 Meteorolojiden toz taşınımı uyarısı geldi!
  16. 03:22 Bir aylık arabada 241 bin lira masraf çıktı
  17. 02:27 Çalışanın fazla mesaisine yasak geldi
  18. 02:25 Dünya'dan onay aldı: İşte Türkiye’nin en iyi hamur lezzeti!
  19. 02:04 Evdeki sineklerden kurtulmanın basit yöntemi!
  20. 01:46 Büyük derbiye saatler kala Fenerbahçe cephesinde beklenmedik bir şok yaşandı!
Video Haberleri