Sefirin Kızı'na kim gelirse gelsin çare bulunamıyor

Sefirin Kızı'na kim gelirse gelsin çare bulunamıyor

Sefirin Kızı'na kim gelirse gelsin çare bulu... Sefirin Kızı dizisi her geçen gün kan kaybetmeye devam ediyor. Her hafta beklenenin altında gösterdiği performans ile karamsar bir tablo sergileyen dizi seyircisini üzmeye devam ediyor.

İşlerin pek de yolunda gitmediği Sefirin Kızı dizisi televizyon ekranlarında seyirci kaybetmeye devam ediyor. En son diziden Neslihan Atagül’ün ayrılmasıyla önemli bir değişikliğe gidilen dizide performansın sürekli düşük olması artık herkesi düşündürmeye başlamış durumda. Güncellenen hikayesine ve yapımcıların birçok şeyi denemesine rağmen asla bir sonuç elde edilemiyor.

İşlerin pek de yolunda gitmediği Sefirin Kızı dizisi televizyon ekranlarında seyirci kaybetmeye devam ediyor. En son diziden Neslihan Atagül’ün ayrılmasıyla önemli bir değişikliğe gidilen dizide performansın sürekli düşük olması artık herkesi düşündürmeye başlamış durumda. Güncellenen hikayesine ve yapımcıların birçok şeyi denemesine rağmen asla bir sonuç elde edilemiyor.

Star Tv’de yayınlanan kemik bir izleyici kitlesine sahip dizi artık sorgulanmaya başlandı. Yapımcıların ve senaristlerin hikaye üzerindeki değişiklikleri de Sefirin Kızı dizisini beklenen seviyeye getirememesi, dizi için bir sürpriz sona neden olacak izlenimi yarattı. Başladığı sezon milyonlarca seyirci elde eden dizi Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün’ün başarılı oyunculuklarıyla yurtiçi ve yurtdışında geniş izleyici kitlesi kazanmıştı. İyi bir partner olan ikili daha önce de birlikte set deneyimleri olmuştu. Ancak Sefirin Kızı dizisi ne yazık ki beklenen seviyeye ulaşamadı.

Dizinini ikinci sezonu ise diğer kanallardaki rakiplerinin çok güçlü olması nedeniyle arkalarda kalırken birçok seyircisi yeni dizilere doğru kayma gösterdi. Fakat dizinin reytingleri yine beklenen seviyede gelmeye devam ediyordu. Dizi için umut devam ederken yeni yılla birlikte ise dizi iyice seyirci karşısında iyice düşmeye başladı. Nare Çelebi karakterini canlandıran Neslihan Atagül’ün sağlık sorunu nedeniyle diziden ayrılması ve Tuba Büyüküstün’ün diziye katılması diziyi etkileyen önemli etkenler arasında.

Ancak yeni hikaye de seyirciyi hiç etkilemiş gözükmüyor. Dizinin çekimleri devam ederken meraklı seyirci ise dizinin akıbeti konusunda endişeli bir bekleyiş içinde. Geçirgen Bağırsak Sendromu’ nedeniyle başrolünde yer aldığı 'Sefirin Kızı' dizisinden ayrılan oyuncu Neslihan Atagügül’ün sağlık durumu ise rutin tedavisiyle iyiye doğru gidiyor.

"Sefirin Kızı'na kim gelirse gelsin çare bulunamıyor" haberi, 24 Mart 2021 tarihinde yazılmıştır. 24 Mart 2021 tarihinde de güncellenmiştir. Medya kategorisi altında bulunan Sefirin Kızı'na kim gelirse gelsin çare bulunamıyor haberi 2021 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Sefirin Kızı'na kim gelirse gelsin çare bulunamıyor 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Medya konusunda 19 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 17:30 ATO Başkanı: Fiyat Artışlarıyla Mücadelede Birlik ve Sabır Önemli
  2. 17:23 Ak parti Başkanı Erdoğan'dan Şaşırtan Açıklama: 'Artık Fenerbahçeli Değilim!'
  3. 17:20 Fenerbahçe'de İsmail Kartal, Eleştiri Yağmuruna Tutuldu!
  4. 17:17 Ankara'da Boşanma Sürecindeki Kadın Cinayete Kurban Gitti
  5. 17:12 Serdar Ortaç'ın Mücadelesi: Playback Konserde Denge Zorluğu
  6. 17:07 Balık Av Yasaklarıyla Fiyatlar Tırmanıyor: Tezgahlar Boş Kalmıyor
  7. 17:03 Fitch Ratings, Türkiye'nin Kredi Notu Yükselmesinin Ardından Panel Düzenleyecek
  8. 16:59 Şubat Ayında Türkiye'de Ücretli Çalışan Sayısında %4,1 Artış Kaydedildi
  9. 16:55 Altın Piyasasında Günlük Yükseliş: Standart Altının Kilogram Fiyatı Arttı
  10. 16:54 Kadın cinayetleri bitmiyor! Karısını öldürebilmek için oğlunu kullandı
  11. 16:54 CHP Milletvekili Kadim Durmaz: "Deprem kapımıza dayandı hâlâ önlem planı yok!"
  12. 16:51 AB Konseyi Başkanı, Ukrayna Yardımlarını Savundu: 'Rusya'dan Korkmuyoruz'
  13. 16:48 İnstagram'a o nostaljik özellik geliyor!
  14. 16:47 Tahran'da İsrail'in İsfahan'a Düzenlediği Saldırı Protesto Edildi
  15. 16:42 Trabzonspor, Kayserispor maçına hazırlanıyor!
  16. 16:41 Google Çalışanlarının İşten Çıkarılması: İsrail Anlaşması Protestosu ve İç Çatışmalar
  17. 16:37 Galatasaray'da 5 oyuncu için bir imza töreni düzenleniyor
  18. 16:37 AYM ifade özgürlüğü kararı verdi: Artık bildiri dağıtmak için izne gerek olmadığı belirtildi
  19. 16:36 Japonya'da Sağlık Çalışanları, Google Haritalar'daki Asılsız Yorumlar İçin Dava Açtı
  20. 16:32 Eylem Tok ve oğlunu havalimanına götüren kişi serbest bırakıldı
Otomotiv Haberleri