3 Adam’dan ayrıldığım zaman, hayat bana pozitif oldu!

Ünlü oyuncu ve komedyen İbrahim Büyükak’tan olay açıklamalar geldi. 3 Adam’dan biri olan İbrahim Büyükak, dağılan grubu hakkında şok edecek açıklamalar yaptı.

3 adam olarak hazırlayıp sundukları programla gözde olan İbrahim Büyükak, Eser Yenenler ve Oğuzhan Koç, beraber çıktıkları kariyerlerine şimdilerde ayrı ayrı devam ediyorlar. BKM Mutfak ekibinde uzun yıllar skeçler yazan 3 isim, sundukları programla sosyal medyada birçok capslere konu olmuşlardı. Zaman zaman magazin gündeminde sevgilileriyle konuşulan 3 adam ekibi şimdilerde evlilikleriyle de pek çok takipçisi tarafından ilgiyle takip ediliyor. Takipçileri tarafından “Evlilik haberini en çok Oğuzhan Koç’tan bekliyorduk” yorumları bir dönem gülümsetecek yorumlara sebep olmuştu.

4 yıl önce dağılan 3 Adam’ın efsane isimlerinden Eser Yenenler ve İbrahim Büyükak, evlenerek mutlu çiftlere örnek oldular. Eser Yenenler, 2019 yılında evlenip çocuk sahibi oldu. Miss Turkey Güzellik Yarışması’nda Türkiye’yi temsil eden Berfu Yıldız ile evlenen ünlü oyuncu Eser Yenenler’in, Kuzey adında ilk oğulları oldu. Şimdi ise Mete’nin doğumu için gün sayan çift, mutlu evlilikleri ile magazin de yer almaya devam ediyorlar.

Çok Güzel Hareketler Bunlar’ın en başarılı isimlerinden olan İbrahim Büyükak’ın uzun yıllardır sevgili olduğu Nurdan Beşen ile evliliği de takipçilerini çok sevindirmişti. 1,5 ay sonra dünyaya gelecek olan çocukları ile ünlü çiftin bebek heyecanı devam ediyor. Bebeklerinin kontrolü için eşiyle beraber hastaneye gelen İbrahim Büyükak, hastane çıkışı muhabirlerin sorularını yanıtladı. Bebeklerini kucaklarına almak için gün sayan Büyükak’ın, “Ev zıbına boğulmuş durumda. Çocuk acaba modacı mı olacak? Benden daha fazla eşyası var daha doğmadan. Sürekli eşyalarına bakıp duygulanıyoruz” ifadeleri üzerine ne kadar heyecanlı olduğu görüldü.

İbrahim Büyükak bir röportajında, en yakın dostu olan Eser Yenenler hakkında şok sözler söyledi. 37 yaşındaki ünlü oyuncu, “Eser Yenenler babalık tavsiyesi verdi mi?” sorusu üzerine esprili bir yanıt verdi. “Hayatta Eser’i dinlemem. ‘Kanka çocuk yap’ deseydi yapmazdım mesela. Hayat bana o yüzden güzel. Ne zaman 3 Adam’dan ayrıldım, kendi başıma bir adım attım, hayat bana daha pozitif oldu. Bakın zayıfladım.” şeklinde konuştu.

Oyuncu Demet Özdemir ile beraber olan arkadaşı Oğuzhan Koç’a da eleştiri okunu uzatan Büyükak, “Oğuzhan bizden ters etkileniyor. Onda babalık duygusu yok. Alamadım ondan o elektriği” dediği sözler gündeme bomba gibi düştü. Yeni projesinin olup olmadığı ile ilgili açıklama yapan Büyükak, “Dizini çekimleri bitti. Hem komedi hem de dram var. Hayatımın tamamı değil de ‘acaba şöyle olmasaydı nasıl olurdu? Diye yola çıkıp yaptık” ifadeleri ise takipçilerinin merak ettiği yeni işler hakkında fikir verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Yarış başlıyor! Çin'den gelen BYD Seagull, elektrikli Panda'nın önünde!
Otomotiv ihracatı nisanda yüzde 2 artışla 2,75 milyar dolara yükseldi
Fiat Egea parasına 7 kişilik SUV: Bu araç yok satar
En ucuz Fiat Egea 1 milyonu aştı: İşte fiyat listesi
Otomobil alarak yatırım yapmayı düşünenlere kötü haber! Sektör temsilcileri açıkladı