Zeynep kararını verdi, ayrılık çanları çalıyor

Zeynep kararını verdi, ayrılık çanları çalıyor

Zeynep kararını verdi, ayrılık çanları çalıyor Ekranların sevilen yüzlerinden olan Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol’un başrol oynadığı “Doğduğun Ev Kaderindir’den ayrılan isim sosyal medyadan büyük ses getirdi.

Oynadığı her dizide adından sıkça söz ettiren Demet Özdemir, katıldığı programlarda aldığı sorularla sosyal medyada geniş yer bulmaya devam ediyor. Şimdilerde oynadığı diziden ayrılan isimle ilgili değerlendirmeler yapan hayranlarından sıkça senaryonun değişmesiyle ilgili, eleştiriler geliyor. Ünlü yazar ve psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikayelerinden oluşan diziler, son dönemde dizi sektörüne damgasını vurmaya devam ediyor. Yine ünlü doktorun hikayelerinden oluşan “Doğduğun Ev Kaderindir”, işlenen konularla sıkı takipçi kitlesine ulaştı. Peki diziden ayrılan isim kim?

18 bölümdür yayınlanan “Doğduğun Ev Kaderindir”, TV8’in sevilen dizilerinden olarak ekranlarda yerini aldı. Reyting rekorları kıran diziden birçok isim ayrıldı. Yeni gelişmelerin yaşandığı dizide, senaryodan çıkarılan İbrahim Çelikkol’un takipçileri, diziden ayrılacağı haberlere çok üzüldüklerini sosyal medyadan belirtti. Dizinin Mehdi karakteri ile ekranlarda olan İbrahim Çelikkol, bir süredir dizide durağan bir döneme girerek, yeni bölümlerde yer almıyordu. Senaryosunun tamamlandığı öğrenilen ünlü oyuncu diziye yeni bölümde veda ediyor.

Hikayesi ile milyonlarca kişiyi, ekrana kilitleyen ünlü yapım “Doğduğun Ev Kaderindir”de bu hafta İbrahim Çelikkol’un ayrılması izleyenlerin kafalarını karıştırdı. Ayrılık haberleri kulis bilgisi olarak yayıldı. Demet Özdemir ile beraber oynadığı rol çok sevilen ünlü oyuncunun ayrılık kararı ile dizinin yeni bölümlerinin nasıl bir senaryoyla ile devam edeceği ise çok merak ediliyor. Neden gittiğinin merak edildiği Çelikkol, senaryonun gazabına mı uğradı?

2019 yılında yayınlanmaya başlayan “Doğduğun Ev Kaderindir”, milyonların ilgisini çeken hikayesi ve ünlü oyuncuların muhteşem performanslarıyla reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Bir süredir ilk bölümlere nazaran daha az sahnesi bulunan Çelikkol’un Mehdi karakterindeki rolünün fazla uzadığını düşünen seyircilerden gelen yorumlarla, senaristlerin Mehdi’nin rolünü uzatma çabalarının işe yarayıp yaramadığı merak ediliyordu. Zeynep karakterini canlandıran Demet Özdemir, artık yoluna İbrahim Çelikkol olmadan devam edecek. Diziye katılan Engin Öztürk ile yeni bir ivme kazanan senaryo, yeni sezonda seyirciyi sürükleyeceğe benziyor.

Diziden ayrılık kararları peş peşe gelirken Mehdi’nin de rolünün bitmesiyle dizinin senaryosunun, yeni katılan Engin Öztürk ve Ebru Cündübeyoğlu etrafında gelişeceği konuşuluyor. Barış karakteri ile diziye dahil olan Engin Öztürk’ün, Demet Özdemir’in canlandırdığı Zeynep ile yaşayacağı partner ilişkisinin dizideki yansımaları merak ediliyor. Zeynep ve Barış’ın hikayesinde büyük etkiler yaratacak Barış’ın ablasının rolü ise merakla bekleniyor. Dizinin final yapacağı iddia edilmesiyle de sosyal medyada çok fazla kafalar karıştı. Yeni bölümlerin nasıl ilerleyeceği hakkındaki fikirlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

 

"Zeynep kararını verdi, ayrılık çanları çalıyor" haberi, 24 Mart 2021 tarihinde yazılmıştır. 24 Mart 2021 tarihinde de güncellenmiştir. Medya kategorisi altında bulunan Zeynep kararını verdi, ayrılık çanları çalıyor haberi 2021 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Zeynep kararını verdi, ayrılık çanları çalıyor 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Medya konusunda 29 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 13:00 Galatasaray'da Kadro Revizyonu: Yeni Sezon için Transfer Hamleleri Başladı
  2. 12:45 İsveçli metal grup In Flames'den İstanbul Konseri!
  3. 12:41 Livakovic'le İsmail Kartal arasında özel görüşme dönüyor!
  4. 12:35 Dejounte Murray'nin son saniye basketi rekora gitti!
  5. 12:20 Tamer Karadağlı'nın Şikayet Ettiği Bina Bakanlık Binası Çıktı!
  6. 11:56 Yeni bir kararla emekli promosyon ödemelerine özel bankalar da dahil edildi
  7. 11:56 Clinton ile Obama'nın da katıldığı etkinlikte Biden'a Gazze protestosu: "Kendinden utan, Joe Biden"
  8. 11:55 Son Dakika: Eros davasında Başsavcılıktan itiraz!
  9. 11:40 AKP'li belediye emeklilere 2 bin TL’lik alışveriş kartı vermek için sokakta isim listesi oluşturdu
  10. 11:34 Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş'tan 'hapis cezası' iddialarına yanıt
  11. 11:26 Galatasaray Yöneticisi Erden Timur'dan hamle! Şimdi de Medya Patronu!
  12. 11:26 Jülide Kural: Kadir İnanır büyük bir hızla iyileşme yoluna girdiğini kanıtlamıştır
  13. 11:20 Murat Kurum, bakanların seçim çalışmasına katılmasını savundu: Cumhur ittifakının bakanları
  14. 11:17 Ekrem İmamoğlu: AK Parti kendisine oy verenlerin beklentilerini karşılayamıyor
  15. 11:15 Balıkesir Adayları Sosyal Medya İle Seçmene Ulaşıyor
  16. 11:05 Madonna Brezilya'ya Ücretsiz Konser Verecek! Son Konseri Mi?
  17. 11:05 Altın Fiyatları Hareketli: Gram Altın Ne Kadar?
  18. 11:02 Fenerbahçe'nin Eski Yöneticisi'nden şok hamle! Başkanlığa Aday Olacak!
  19. 11:00 Sakarya’da 796 bin 924 Seçmen Oy Kullanacak
  20. 10:54 MediaMarkt Türkiye'de Otomatik Kahve Makineleri Trendini Belirliyor
Otomotiv Haberleri