Acun Ilıcalı hiç bu kadar çökmemişti: Büyük tazminat davası!

Acun Medya’da sürpriz bir gelişme kaydedildi. İzinsiz kullanım gereğince telif davası açılan Acun Medya’ya mahkeme kararı belli oldu.

Ünlü isim tarafından izinsiz kullanım gereğince, O Ses Türkiye ve O Ses Türkiye Çocuklar programına dava açılmıştı. Acun medya ve MNG yapımcılığı kapsayan bu davadan mahkeme kararı çıkınca davalıların avukatı hemen karşı çıkacaklarını açıkladı. İzinsiz kullanım yapıldığı için açılan tazminat davasında Acun Medya’ya dev bir rakam biçildi.

Ünlü şarkıcı açtığı dava ile mahkemeden lehine sonuç aldı. Acun Medya’ya mahkemede inanılmaz bir rakam kesildi. MNG yayıncılık ve Acun Medya Prodüksiyon Şirketine karşı açılan davada mahkeme kararını verdi. Ortaya çıkan rakam ise Acun Ilıcalı’ya şok yaşattı. Sevilen yarışmalardan O Ses Türkiye ve O Ses Türkiye Çocuklarda gelişen bu olay gündeme bomba gibi düştü.

Popüler Duman grubunun solisti Kaan Tangöze, toplam 10 şarkısının O Ses Türkiye ve O Ses Türkiye Çocuklar yarışmalarında kendisinden izin alınmadan kullanıldığı gerekçesiyle MNG Yayıncılık ve Acun Medya Prodüksiyon şirketine dava açmıştı. Bir süredir devam eden davadan mahkeme kararı çıktı. Duman grubunun solisti Kaan Tangöze, MNG Yayıncılık ve Acun Medya Prodüksiyon şirketine eserlerinin izinsiz kullanımı gerekçesiyle açtığı davada bilirkişi raporu yayınlandı.

Bu rapora göre, ünlü şarkıcıya bu şirketler tarafından 165 bin TL ödenmesi kararı çıktı. Mahkeme kararını öğrenen davalıların avukatı, “Rapora karşı itiraz ediyoruz. Raporda belirlenen ücret, emsal raporlarda görüleceği üzere fahiş düzeyde belirlenmiştir. Yeni bir rapor alınmasını talep ediyoruz” ifadeleri ile karşı çıkacaklarını duyurdu.

Duman grubunun solisti Kaan Tangöze'nin "Senden Daha Güzel", "Oje", "Köprü Altı", "Bu Akşam", "Ah", "Haberin Yok Ölüyorum", "Seni Kendime Sakladım", "Bekle Dedi Gitti", "Melankoli", "Belki Alışman Lazım" isimli şarkılarının O Ses Türkiye ve O Ses Türkiye Çocuklar programlarında izinsiz kullandıkları gerekçesiyle Avukatı Eylem Akkayalı tarafından dava açılmıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Ferrari'nin son modeli, F167, birkaç gün içinde yollara çıkacak!
Avrupa’da elektrikli araç satışları düştü
Formula 1 efsanesi Senna'nın otomobili satışa çıkacağını duyurdu
MG'den elektrikli hiper otomobil modeli: 0'dan 100'e 1,9 saniye
Honda'dan Kanada'ya 11 milyar dolarlık yatırım teklifi: Elektrikli araç ve batarya tesisi kuracak