Mehmet Ali Erbil açıklama yaptı, herkes destek oldu

Mehmet Ali Erbil, son yaptığı açıklamayla birlikte hayranlarının yüreklerini yaktı!

Mehmet Ali Erbil, uzun süren tedavi sürecinde sık sık hastaneye yattı ve taburcu edildi. Yine rutin kontrolleri için hastaneye yatan Erbil, yatış öncesinde yaptığı açıklamalarla hayranlarını bir hayli üzdü

Amacı üzmek olmayan ve gerçekleri konuşan Erbil’in hayranları ise, Erbil’in bu durumda olmasının kendilerinin zoruna gittiğini, bu denli eğlenceli ve güzel bir insanın şu hallerinin insanları yıprattığını, bir an önce düzelmesini istediklerini Twitter’da belirttiler.

Çok uzun süren tedavi sürecinin sonrasında sosyal medya hesabı üzerinden bir canlı yayın yapan ve yaptığı yayında “Ben yine hastanedeyim” yanıtını veren Mehmet Ali Erbil, çok tanıdık bir ortamda olduğunu, yine covid-19 testi yaptırdığını, çünkü yaptırmadan tedaviye başlamadıklarını, dün öğlen saatlerinde geldiğini ve toplam olarak 16 şişe serum aldığını, tam 20 yıldır bunu yaptığını anlatan Erbil, tüm hayır duası edenlere teşekkür ettiğini, sayelerinde iyileştiğini, gece az uyuduğunu söyledi!

Tam 16 şişe serum aldığını ifade eden Mehmet Ali Erbil’in bunu dile getirmesi hayranlarının yüreğini yaktı. Birçok kişi Twitter’da “16 şişe serum alınır mı? İnsan buna nasıl dayanır?” “Allah Mehmet Ali Erbil’e sabır versin, onu başımızdan eksik etmesin” gibi yorumlar altına imza attı.

Zorlu süreci atlatan Erbil’in konuşabilmesi, hayranlarıyla bir araya gelebilmesi de bir umut olurken tüm bunlar; süreci yakından takip eden herkesin umutla baktığı konular oldu. Gerçekleştirdiği büyük mücadeleyle ilgili olarak Erbil’e “Helal olsun sana!” yorumları da yapıldı!

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Sıfır araçların fiyatları üzerindeki artışlar kontrol altına alınacak!
Toyota Corolla Cross Hibrit'te önemli fiyat düşüşü: Faiz oranları yarı yarıya az
Bu devirde böyle fırsat bir daha gelmez: Yerli Togg yeni kampanya ile döndü!
Yetişen alır! Toyota Corolla Cross Hibrit'te yarı yarıya indirim!
Beklenen fiyat belli oldu! Chery Tiggo4 Pro fiyat etiketi ortaya çıktı