Mucize Doktor yeni fragman yayınlandı: Ferman'ın ayrıldığı kesinleşti!

FOX TV ekranlarında her Perşembe yayınlanmakta olan Mucize Doktor'da Ferman karakterine hayat veren Ferman karakteriyle ilgili hayranlarını resmen yasa boğacak bir iddia ortaya atıldı.

Mucize doktor dizisi, muhteşem bir hız ve başarıyla birlikte Fox TV ekranlarında izleyenlerin karşısına gelmeye devam ediyor. Dizinin başrollerinde herhangi bir şekilde ayrılıklar meydana gelse de; çok güçlü oyuncu kadrosuyla birlikte bunun üstesinden çok başarılı bir şekilde gelmeyi başaran dizide, Ferman karakteriyle ilgili de ortaya ayrılacağıyla ilgili iddia atıldı. 

Onur Tuna, son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla birlikte ayrılık sinyallerini veriyordu. Tuna'nın Mucize Doktor'daki geleceği oldukça merak edilen bir konu oluyor. Instagram'da toplam olarak 2.400.000 takipçisi bulunan Tuna, ayrılığa yönelik ilk kez net bir paylaşım altına imza attı.

 


Nitekim, son bölümde ölümle burun buruna gelen Tuna'nın diziden ayrılacağı bu paylaşımla birlikte daha kuvvetli bir ihtimal haline geldi. Dizinin yayınlanan son bölüm fragmanında Onur Tuna'nın ayrılığı resmen kesinlik kazandı denilebilir.

 


Ameliyatına tek başına girmek isteyen ve bu isteğini sert bir şekilde dile getiren Ferman, kendi prospektüsünü kendisi belirlemek istemektedir. Doktorların yaptığı müdahaleye rağmen geri adım atmama kararında olan Ferman, kardeşine bir söz verdiğini ve bu sözü tutacağının garantisini verir.

 

Mucize Doktor'un Ferman karakterine hayat veren başarılı oyuncu Onur Tuna, sosyal medyada yaptığı paylaşımla da ayrılacağının sinyalini resmen vermiş oldu. Bernard Lavilliers tarafından seslendirilen Tekrar Yoldayım şarkısının sözlerini paylaşarak uzun bir tren yolu fotoğrafı paylaşan Tuna'nın bu fotoğrafı diziden ayrılması olarak yorumlandı. Oyuncunun gelecekteki hamleleri çok merak ediliyor.

Onur Tuna'nın resmi sosyal medya hesabı üzerinden tren rayları paylaşımı yaparak, daha önce hiç görmediği bir yere gittiğini, bir daha görmeyeceği şeyleri göreceğini sözlerini kullanması hayranlarını resmen yasa boğdu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Otomobil satışlarına sert tedbirler gündemde! Fahiş fiyatlarla mücadele edilecek
Sıfır araç fiyatına zam yapılamayacak! Devam eden zam skandalına son
Yenilenen Cupra Formentor: Düşük bütçe ve hız arayanlara dikkat!
Mercedes-Benz'de bir dönem sona erdi: Artık Apple CarPlay desteklenmiyor
Çinliler sonunda bunu da yaptı: 440 bine sıfır lüks otomobil!