6 yıldır böyle bir olay yaşanmadı: Seyirci o yarışmacıyla ağladı

6 yıldır böyle bir olay yaşanmadı: Seyirci o... Survivor'da 6 yıldır yaşanmayan hüzünlü an, dün gece yaşandı. Milyonlar o yarışmacıyla birlikte öyle bir ağladı ki; Twitter'da gündem oldu.

Dün gece Survivor'da yaşanmayan her şey neredeyse yaşandı. İsmail'in SMS birincisi olması, Batuhan'ın sevinip, tebrik etmek yerine kafasını yere eğip; alkışlamaması Batuhan'a tepkileri beraberinde getirirken, yaşanan bir diğer an ise herkesi üzdü. Öykü Çelik'in o anları içler acıttı...

Survivor'da dün gece resmen kader anıydı. Yaşananlar, hemen hemen her hafta benzer şekilde kendini gösterse de; hiç bu kadar derinden olmamıştı. Acun Ilıcalı'nın o açıklamaları da hemen hemen tüm yarışmacıların gözyaşı dökmesine sebebiyet verdi!

Dün Survivor'da eleme gecesiydi. Gece geç saatlere kadar heyecanla ekranları başında elenen ismin kim olacağına bakan izleyenler; Çağrı, Öykü, Aleyna Ç. , Aleyna, Hanzade 5'lisinden kimin veda edeceğini büyük bir merakla izledi. Herkes Hanzade'nin gideceğini düşünürken birden bire büyük bir şok yaşandı ve o isim yarışmaya veda etti! Veda etti etmesine fakat yapılan açıklamalar herkesi gözyaşlarına boğdu! İşte o isim ve açıklamaları!

Survivor'da dün yarışmaya veda eden isim Öykü Çelik oldu. Acun'un açıklamasının ardından gönüllüler takımında Hanzade'ye herkes geçmiş oldun diyip gülerken, ünlüler takımında gözyaşları hakimdi.


Öykü gözyaşlarına boğularak "Yani, hazır değildim" diyerek cümlelerine başlar başlamaz arkadaşları da ağlamaya başladı. Devamında ise; "Hani belki ben de onlar gibi birkaç kere potaya girer öyle giderim zannediyordum, öyle olmadı. Ama ben hep dokunulmazlık oyunları için üzülmeyin, kadersel bir oyun derim. Burada kalmak ya da gitmek kadersel olduğu için. Ben bu oyunda 2'de 0 yaptım, normalde dokunulmazlık oyunlarında 2'de 2 yaparım, hissettim açıkçası nasip dedim. Demek ki buraya bağlanacakmış."

 



"Ben Survivor'da hissettiğim her şeyi söyledim, bak yanlış yapıyorsun şöyle duruyorsun, sen böyle bir insan değilsin de dedim, böyle bir insansın da dedim, o yüzden ben herkese hakkımı helal ediyorum. İnanılmaz bir şey yaşadık, belki ben abimle bu kadar zaman geçirmedim ve elimden geleni yaptım, uçakta elenir dediler birleşme partisini gördüm, sembolü aldım. Hiç düşünmedim bile ne konuşurum diye, düşünmek istemedim. Ama kısmet, ben buradaki herkesi çok seviyorum. En kızgın olduğum zaman da sevdim yani."

Ilıcalı; "Evet ben de birkaç şey söylemek istiyorum Öykü, gerçekten şuanda yarışmacılarımızın gösterdiği tepki, ne kadar derin izler bıraktığını gösteriyor. Bir topluluk içerisinde bu kadar sevilmek, bu kadar dokunabilmek kolay değil. Sen bunu fazlasıyla başarmışsın, zaten senle ilgili çok güzel şeyler duymuştum davet etmeden önce, burada da canlı gördüm. Survivor'da yarışmayı belki tamamlayamamış oldun ama eminim ki gönülleri kazandın ve Survivor'ın performans değil, gönül tarafının şampiyonlarından biri oldun. Seni yakından tanıdığım için gerçekten çok mutluyum, bundan sonraki kariyerinde gönül dolusu başarılar diliyorum. Yolun açık olsun, arkadaşlarınla vedalaşabilirsin."

 

 

"6 yıldır böyle bir olay yaşanmadı: Seyirci o yarışmacıyla ağladı" haberi, 02 Nisan 2021 tarihinde yazılmıştır. 02 Nisan 2021 tarihinde de güncellenmiştir. Medya kategorisi altında bulunan 6 yıldır böyle bir olay yaşanmadı: Seyirci o yarışmacıyla ağladı haberi 2021 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. 6 yıldır böyle bir olay yaşanmadı: Seyirci o yarışmacıyla ağladı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Medya konusunda 29 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 10:42 Nejat İşler: Ben her gün ölümü düşünüyorum
  2. 10:39 Seçil Erzan davasında yeni gelişme: Selçuk İnan’a verilen belgelerdeki imza sahte çıktı
  3. 10:31 Murat Yetkin yazdı: İmamoğlu bu kadar eşitsiz bir seçimi kazanırsa siyasi iklim nasıl değişir
  4. 10:25 EPDK deprem bölgesinde avans ödemelerini erteledi: 1 Nisan'da resmileşecek
  5. 10:24 Tekirdağ’da uyuşturucu ve silah operasyonunda büyük vurgun!
  6. 10:21 Ahmet Türk: İrademiz sandıklara yansırsa barışa bir adım daha yaklaşırız
  7. 10:16 Avcılar’da dehşet: Eşini çocuklarının gözü önünde öldürdü
  8. 09:49 Sermaye Piyasası Kurulu: Şirketlerin ilk halka arz ön şart tutarlarında indirime gidildi
  9. 09:45 Pelin Karahan: Eşime çıplak fotoğraflar attılar
  10. 09:38 Asal Araştırma Ankara ve İstanbul anketlerini açıkladı: Fark çok büyük
  11. 09:32 Audi, Nisan ortasına kadar Carlos Sainz'dan haber bekliyor
  12. 09:28 Seren Serengil kime oy vereceğini açıkladı: Ben onlar için çok üzülüyorum
  13. 09:23 Karar yazarı Mehmet Ocaktan: Dış güçler olmasa günahlarımızı kime yükleriz
  14. 09:19 Lille'den ayrılmaya hazırlanan Yusuf Yazıcı'dan Beşiktaş kararı
  15. 09:13 Kendini Hazreti Meryem ilan etti
  16. 09:07 Ali Yerlikaya'dan seçim güvenliği açıklaması
  17. 09:02 Meral Akşener'in ardından Ülkü Ocakları ve MHP de Mansur Yavaş'ı hedef aldı
  18. 08:54 İmamoğlu'na ilginç sözler: 17 bakan 1 Cumhurbaşkanı tek başına hakkından geliyorsun
  19. 08:51 Bakan Yerlikaya duyurdu: Kırmızı bültenle aranan 2 kişi İstanbul'da yakalandı
  20. 08:45 Eski bürokrat hakkında soruşturma başlatıldı
Otomotiv Haberleri