Sadakatsiz için ayrılık rüzgarı esmeye devam ediyor: Cansu Dere'den sonra o isimde ayrılıyor!

Dizi daha önce görülmemiş gerçekler ile çalkanmaya devam ediyor. Dizinin arka planındaki şoke eden detaylar, seyircisini hiç beklemediği yerden vurmayı başardı.

Orijinalinde 2 sezon ve her iki sezonda 5 bölüm olmak üzere toplam 10 bölüm olan ‘Doctor Foster’ dizisi, Sadakatsiz dizisi ile senaryosunu paylaşmıştı. 

Bir uyarlama olan Sadakatsiz dizisi, dolayısıyla orijinaline bağlı kalma anlaşması ile ekrandaki yerini alıyordu. Bu bilginin ortaya çıkması ile Sadakatsiz dizisi için tahminler gecikmedi.

Dizi severler hemen orijinalini araştırırken çok şaşırtıcı benzerlikler ile karşılaştı. Bu nedenle Sadakatsiz dizisi için bundan sonra neyin olacağı seyirciler için bir sürpriz olmaktan çıktı. Tüm senaryosunun açığa çıkması ile “Dizinin akıbeti ne olacak?” tartışmaları sosyal medyada gündem yaratırken, ilginç gerçekler heyecan verici diziyi şoka uğrattı.

Kanal D ekranlarında yayınlanan son bölümü ile yine nefes kesici sahnelerin yer aldığı Sadakatsiz dizisini, bundan sonra çok önemli gelişmeler bekliyor. Derin karakteri ile Melis Sezen, herkesin dikkatini üzerine çeken isim oldu. Dizide kilit bir noktada yer alan Derin karakteri, hikayenin belirleyicilerinden bir tanesi.

Ortadan bir anda kaybolması ile merakları güçlendiren Derin, orijinalinde ise çok çarpıcı bir gerçeğe sahip. Derin, evinde bulunan günlükte yer alan ifadelerle herkesin ağzını açık bıraktı. Volkan’dan korktuğunu belirtiği günlükte, polislerin araştırması da farklı bir yöne doğru çevrildi. Volkan tarafından Derin’e gönderilen “Seni öldüreceğim Derin!” mesajı, Derin’in şüpheli kaybından Volkan’ın sorumlu tutulmasına neden oldu.

İzleyicilere heyecan ve gerilimi en üst seviyede yaşatan Sadakatsiz dizisi son bölümle beraber iyice karışmış oldu. Orijinalinin ortaya çıkması ile geleceği tartışılmaya başlayan dizi, bu süreçten nasıl çıkacak herkes merak ediyor. Uyarlama olduğunu duyan birçok dizi sever, bundan sonra nasıl bir dizi ile karşılaşacak merak içinde bekleniyor.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Bekleyenler için müjdeli haber: Yeni Skoda Superb elektrik ve 4x4 sürprizi ile yolda
Mayıs 2024 Audi fiyat listesi yayınlandı ve 1,9 milyon liraya sıfır Audi alma fırsatı sunuyor!
Skywell'in yeni hibrit otomobilinin Türkiye'ye gelişi yakın! Satış tarihi açıklandı
Hyundai Bayon mayıs ayı güncel fiyat listesi
İkinci el araç alıcıları için önemli bir gelişme: Sınırlamalar kaldırılabilir!