Sefirin Kızı'nda sır perdesi aralanıyor: Neslihan Atagül rüzgarı esiyor!

Star TV ekranlarının en sevilen dizileri arasında yerini alan Sefirin Kızı dizisi kısa bir süre sonra final yapıyor.

Diziden ayrılan Neslihan Atagül'ün yerine ise rekor bir fiyatla Tuba Büyüküstün gelmişti. Kara Para Aşk dizisinde çok beğenilen ikili, Sefirin Kızı dizisinde aynı uyumu yakalayamadı. Neslihan Atagül'ün ayrılışının ardından sadece bir bölüm sonra Uraz Kaygırlaroğlu'da diziden ayrılmıştı. İki isimden sonra giderek kan kaybeden dizi, son demlerini şu sıralarda yaşıyor. 

Başrollerinde Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün'ün yer aldığı dizide yeni gelişmeler yaşanmaya başlıyor fakat dizinin senaryosu dizi izleyicilerini etkilemiyor. Reytinglerde giderek çakılan dizi, sevenlerine yaklaşık olarak 5 bölüm sonra veda edecek. Final bölümünde Neslihan Atagül'ün yer alacağı konuşulurken bugün gündeme gelen bir iddia tüm dengeleri değiştirdi.

İddiaların odağında olan Neslihan Atagül'ün sadece bir bölüm sonra geri geleceği konuşuluyor. Dizinin final bölümüne kadar yer alacağı da çıkan iddiaların arasında yerini alıyor. Bunların yanında diziye nasıl giriş yapacağı da deşifre edildi.

Milyonlarca seyircinin en merak ettiği konulardan biriside Neslihan Atagül'ün diziye nasıl giriş yapacağı oldu. Dizide senaryo gereği yurt dışına giden Neslihan Atagül, kızı Melek'i almak için konağa gelecek ve kıyamet tam anlamıyla başlayacak! Karşısında Nare'yi gören Sancar'sa seçimlerini yeniden düşünecek!

Annesinin istemediği bir evlilik yapan Sancar, Mavi için her şeye rest çekiyor. Ama büyük aşkı Nare diziye girdikten sonra dizide dengeler nasıl değişecek seyirciler tarafından tahmin bile edilemiyor. Sizce dizinin yeni bölümünde Neslihan Atagül nasıl bir etki yaratacak. Diziye veda ettiği bölümde reytinglerde büyük bir patlama yaşanmıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Renault, C segmentinde rakipsiz yeni bir tam hibrit SUV modeli tanıttı!
Bu araçta uzun far kullanımı sorun olmaktan çıkıyor!
Chery'nin Nisan ayı kampanyası başladı! Çifte kampanya avantajı kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor!
Range Rover'a alternatif olarak şu Jeep modelini alın!
Hyundai IONIQ 5, Türkiye'ye özel donanımıyla satışa sunuldu