Ali Kaya Soysal
Ali Kaya Soysal - BEŞİKTAŞ YOLUNA DEVAM EDİYOR..

BEŞİKTAŞ YOLUNA DEVAM EDİYOR..

Dün akşam Beşiktaş kendi sahasında ligin en pozitif futbol oynayan takımlarından  Gaziantep karşısına çıkarken tedirgindi, bu hava 90 dakikaya yayıldı, ama siyah-beyazlıların golcüsü Aboubakar sahneye çıktı ve skora damga vurdu..
 
Ben bu maça fazla değinmeyeceğim, sadece şunu yazacağım, Beşiktaş son 90 dakikalarını iyi oynamadan, daha doğru ifadeyle önceki görüntüsünden uzak kalarak  kazanıyor...Burada bir futbol ükelalığı devreye giriyor, kötü oynadığı maçları kazanan takım şampiyon olur..
 
Bu tabirin mucidi Mustafa Denizli dir, futbol tarihimizde hep altına kuvvetli kadrolar çekilmiştir.. ..Ayrıca , kendisinin doğuştan Beşiktaş lı olduğunu beyan etmesine rağmen Derwal in in yardımcılığını yaptığı sezonda şikeyle şampiyonluğa ulaşılmasına göz yummuştur..Fazla konuşmasın, Çeşme deki oteliyle ilgilensin veya ikinci ligden çıkma arzusunda olan bir kaç kulübün başkanının bütçesinden yüzbin Euroları götürsün...
 
Esas konu bugünkü Beşiktaş Divan Kurulu toplantısıydı, toplam borç 3.6 milyar törkiş lira olmuş, Süleyman Ağbi nin mirasını acımasızcasına tüketen Bilgili, Demirören ve Orman yönetimleri Beşiktaş Genel Kurullarına hesap vermeyecek belli,,,
Bari, Ahmet Nur Çebi başkanlığındaki yönetim kuruluna güvenin, hakaret etmeyin, destek olun...    Beşiktaş ligin bitmesine 13 hafta kala şampiyonluğa yol alıyor, herkes sorumluluğunu bilsin lütfen..

Toplam 4035 defa okunmuştur.

Ali Kaya Soysal diğer yazıları:

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.