Survivor Poyraz'ın gözyaşları sel oldu

Survivor Poyraz'ın gözyaşları sel oldu

Survivor Poyraz'ın gözyaşları sel oldu TV8 ekranlarında yayınlanan ve Acun Medya’nın yapımcılığında gerçekleştirilen Survivor programın Türkiye’nin en heyecanlı yarışmalarından olmaya devam ediyor.

Nefes kesen kadrosuyla, seyirciyi ekrana kilitleyen Survivor'da yine nefesler tutuldu, heyecanla bu yılın şampiyonu kim olacak soruları şimdiden gündeme gelmeye başladı bile. Bu yılın Gönüllüler takımında yer alan Poyraz’ın duygusal videosu sevenlerini duygulandırdı.

Hem Ünlüler hem Gönüllüler takımında yarışan yarışmacılar, aylardır hem ada hayatının zorluğuna hem de ailelerinin hasretine katlanıyorlar. İletişim oyunlarında zaman zaman duygusal anların yaşandığı sahnelerle, seyirci de duygusal anlara şahit oluyor. Gönüllüler takımındaki Poyraz’a annesinden gelen duygu yüklü video ile hem Poyraz hem de onu sevenler çok duygulandı.

Aylardır ailelerinden ayrı olarak, ada da hayat mücadelesi veren takım yarışmacıları, ailelerinden ve arkadaşlarından gelen tek bir mesaja bile çok seviniyorlar. En kıyasıya mücadelenin yaşandığı oyunlar, iletişim oyunu oluyor. Dokunulmazlık oyununun da önüne geçen iletişim oyunları, yarışmacıların motivasyonunu sağlıyor.

Poyraz’a annesinden gelen videolu mesaj gündeme bomba gibi düştü. Görüntülü mesajla, Poyraz’a, onu çok özlediğini, çok sevdiğini dile getiren annesi, “O kadar özledim ki burnumun direği sızlıyor zaman zaman. Herkes bana ekranda görüyorsun zaten dediklerinde, film seyrediyor gibi oluyorum diyorum” şeklinde konuşmasına başladı. Oğlunun bir kere sesini duymak isteyen annesi, Poyraz’ın başarılı olduğunu da dile getirdi. Adadaki açlıktan dolayı çok kilo veren Poyraz, annesi tarafından “Bol bol Hindistan cevizi yesen, kilo alsan, seni zayıflamış görünce çok üzülüyorum” sözlerini duyunca gülümsedi. Poyraz’ı görenler, neden üzgün olduğuna anlam veremediği anlar sosyal medyaya düştü. Annesinin, Poyraz’a, “Bir kere sesini duysam, bir kere görsem” dediği anlar için bazı sosyal medya takipçileri, Poyraz’ın bu özleme dayanamayıp, diskalifiye olmak isteyeceğini düşündü. Bu düşünceler sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

Poyraz’ın annesi, “bize kafanı takma, biz çok iyiyiz, ailedeki herkesin keyfi yerinde, hiçbir sorun yok” sözleri yarışmacının adeta içini rahatlattı. Hayatımızda bir tek sen varsın, seninle yatıp, seninle kalkıyoruz diyen annesinin bu mesajına, Poyraz’ın çok sevindiği ekranlara yansıdı. Milyonlar tarafından ilgiyle izlenen Poyraz, yarışmadaki başarısı ile adından en sık bahsedilen isimlerde yer alıyor. Finalist adaylarından görülen Poyraz’ın birleşme partisinden sonraki performansı şimdiden merak ediliyor.

 

 

"Survivor Poyraz'ın gözyaşları sel oldu" haberi, 29 Mart 2021 tarihinde yazılmıştır. 29 Mart 2021 tarihinde de güncellenmiştir. Medya kategorisi altında bulunan Survivor Poyraz'ın gözyaşları sel oldu haberi 2021 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Survivor Poyraz'ın gözyaşları sel oldu 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Medya konusunda 24 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 02:15 Katolik Kilisesi'nden 'cinsel istismar mağdurlarına tazminat' kararı alındı
  2. 02:13 İsviçre merkezli Patiswiss'ten Ankara Merkezli Patiswiss'e dava açıldı: Marka 'çalıntı' iddiası
  3. 02:00 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hasan Kılıç'ın cenaze törenine katıldı
  4. 01:54 Konsere geç çıkan Madonna'ya hayranlarından toplu dava haberi geldi
  5. 01:48 Apple’ın Çin’de satışları düşüşte!
  6. 01:33 İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde Değişim Dalgası: Tugay 5 Üst Yöneticinin Görevini Sonlandırdı!
  7. 01:31 Yorgandaki Sarı Lekelerin Kabusu Bitti! Bu Mucizevi Çözümle Yorganlarınız Bembeyaz Olacak
  8. 01:27 Böbrek Taşına Ne İyi Gelir? Ağrıyı Dindiren ve Taşı Düşüren Besinler ve Öneriler
  9. 01:14 Gümüşhane’de Heyelan Meydana Geldi!
  10. 01:09 Türkiye'de İlk Vaka Görüldü! Haziran ve Temmuz Ayında Vakalarda Artış Bekleniyor!
  11. 01:05 A101 ve BİM artık o ürünü satmayacak!
  12. 01:00 Resmi Gazete'de bugün: 24 Nisan 2024 Resmi Gazete kararları
  13. 00:57 Ümit Özat'tan Ahmet Çakar'a: "İtin duası kabul olsa gökten kemik yağar"
  14. 00:56 Trafik sigortasında yeni dönem belirlendi: Primler her ay maliyet endeksine göre belirlenecek
  15. 00:54 Koç Holding'den dolandırıcılık uyarısı: İtibar etmeyin
  16. 00:49 Hyundai'nin nano soğutma teknolojisine sahip cam filmi tanıtıldı!
  17. 00:44 Opel'in yeni elektrikli SUV'u devasa menziliyle Türkiye'ye geldiğini açıkladı
  18. 00:42 Kredi borcu olanlar dikkat etsinler! BDDK yakın takibe alacak
  19. 00:40 İsrail terör iddialarına hala kanıt sunamadı: 'UNRWA çalışanları 7 Ekim saldırılarına katıldı'
  20. 00:39 Fatih Terim, Yunanistan'da çifte kupa hedefinde olduğunu açıkladı
Otomotiv Haberleri