Xiaomi siyah nokta temizleme aleti nasıl kullanılır? Ne işe yarar? Fiyatını hak ediyor mu?

Xiaomi siyah nokta temizleme aleti nasıl kullanılır? Ne işe yarar? Fiyatını hak ediyor mu?

Xiaomi siyah nokta temizleme aleti nasıl kul... Düzenli kullanım bu ürün için oldukça önemlilik arz ediyor.İndirim de yakalandığında kesinlikle alınacak bir cilt bakım ürünü.

Xiaomi siyah nokta temizleme aleti nasıl kullanılır? Ne işe yarar? Fiyatını hak ediyor mu?

Günümüz de yoğun iş ve şehir yaşamı temposuna ayak uydururken aynı zamanda cildimizin de sağlıklı görünmesini kadınlar olarak oldukça önemsiyoruz.Çoğumuz hem maddi yönden külfet hem de genellikle vakit bulamadığımız için cilt bakımına gidemiyoruz.Çeşitli kil maskeleri ,siyah nokta peelingleri kullansak da siyah nokta sorununu tamamen yok etmek oldukça zor.Bu sebeple cilt temizleme cihazlarına olan ihtiyacımızın gün geçtikçe arttığı şu günlerde xiaomi bizler için oldukça ergonomik  olan bu ürünü tasarlamış.

Bir Çin üretimi olan Xiaomi siyah nokta temizleme aleti ergonomik tutuşu ve çekim gücü ile piyasada ki diğer vakumlu siyah nokta temizleyicileri arasında fazlasıyla ön plana çıkmakta,mağazasında ki normal fiyatı '260'civarı iken bazı internet sitelerini takip ettiğiniz de fiyatın dönem dönem '150 ' lerekadar düştüğünü görebilirsiniz.

Ürünün içinden farklı genişlikler de farklı bölgeler deki siyah noktaları temizlemek için başlıklar çıksa da en rahat kullanılabilecek başlık zaten ürünün üzerinde takılı olarak elinize ulaşıyor.Cihaz üç farklı hız seviyesine sahip iken aynı zamanda açma -kapama tuşuna basılı tuttuğunuz da turuncu ışıklı kısa kesitler halinde farklı bir vakumlama sistemine de geçebilmektesiniz.

Dilerseniz tuşlarının dokunmatik işlevi sayesinde hafifçe ve uygulama esnasında , sert,orta ve yumuşak modlara kolaylıkla geçiş sağlayabilirsiniz.Fakat kullanım esnasında bir bölgede ürünü uzun süre tutmamaya özen gösterin siz farketmeseniz de ürün uygulama esnasında oldukça güçlü bir çekim gücüne sahip olduğundan uygulama yapılan bölge de morarmalar meydana gelebilir.Bu sebeple ürünü oturtup hafifçe bastırarak çekin hem daha iyi verim almış hem de morarmaların önüne geçmiş olacaksınız.

Ürünü temizlerken kulak çubuklarından yardım alabilirsiniz.İçinden çıkan minik süngerleri de temizlemeyi unutmayın ürünü kullandıktan sonra temizlemezseniz bir sonraki kullanımda istenilen verimi alamayabilirsiniz.
En çok merak edilen noktaya gelecek olursak ürün deneyenlerin çoğu için oldukça başarılı klansmanda yer alıyor.Fakat ilk kullanım ile fikir sahibi olunmamasını kesinlikle öneririm.Düzenli kullanım bu ürün için oldukça önemlilik arz ediyor.İndirim de yakalandığında kesinlikle alınacak bir cilt bakım ürünü.

İyi bir siyah nokta temizliği için ipuçları;
Siyah nokta temizliği yapmadan önce cildinizdeki gözeneklerin açık olması önemli bir detaydır.Aynı zamanda siyah noktaların kolayca çıkmasını sağlayan bir başka yöntem ise cildin öncesinde bolca nemlendirilmesi ve nem ile birlikte gözeneklerde ki sıkışmanın kolayca dışarı çıkmasını sağlamaktır.Genel de bu yöntem cilt bakım merkezlerinde yapılsa da sizde evde genellikle ucu yuvarlak halka şeklinde olan siyah nokta çıkartmaya yönelik yapılmış aparatlar yardımı ile bu yöntemi uygulayabilirsiniz. Dilerseniz siyah noktalar için üretilen vakumlu temizleme aletlerini de bu noktada yine kullanabilirsiniz

"Xiaomi siyah nokta temizleme aleti nasıl kullanılır? Ne işe yarar? Fiyatını hak ediyor mu?" haberi, 25 Ağustos 2020 tarihinde yazılmıştır. 25 Ağustos 2020 tarihinde de güncellenmiştir. Cilt Bakımı kategorisi altında bulunan Xiaomi siyah nokta temizleme aleti nasıl kullanılır? Ne işe yarar? Fiyatını hak ediyor mu? haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Xiaomi siyah nokta temizleme aleti nasıl kullanılır? Ne işe yarar? Fiyatını hak ediyor mu? 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Cilt Bakımı konusunda 27 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İLGİLİ HABERLER
SON HABERLER
  1. 18:12 Sivassporlu Rey Manaj gol sayısını 22’ye yükselterek, rekor kırdı!
  2. 18:04 Kadir İnanır'ın yaşamını meğer o detay kurtarmış!
  3. 17:55 SGK uzmanı emekli maaşlarında yüksek artışa yönelik şaşırtıcı açıklamalar yaptı
  4. 17:55 Tekstil devi, iflasını resmen duyurdu
  5. 17:54 Apple'dan Beklenen Duyuru Gerçekleşti: Yeni iPad O Tarihte Raflarda!
  6. 17:54 Mutfakların Efsanevi İsmi Sonsuza Uğurlandı: Ünlü İş İnsanı Hayatını Kaybetti
  7. 17:52 Başkan Dursun Özbek açıkladı! İşte Galatasaray'ın o dev gelir kaynağı!
  8. 17:39 Iraklı ünlü TikTok fenomeni öldürüldü! Son dakika!
  9. 17:02 İpragaz'ın kurucusu Yücel Kurttepeli hayatını kaybetti
  10. 16:59 İspanyol sanatçılar ve aydınlar Filistin'e destek için Madrid'de bir araya geldi
  11. 16:32 Beşiktaş taraftarı, derbi için Ülker Stadyumu’nda
  12. 16:29 Tunceli-Erzincan karayolunda heyelan meydana geldi: Yol trafiğine kapatıldı
  13. 16:26 Ali Koç: "Fenerbahçe tüm isimlerden, kişilerden öndedir"
  14. 16:23 Vedat Işıkhan: "Temmuzda artış yapılmayacak"
  15. 15:51 Avrupa’da elektrikli araç satışları düştü
  16. 15:49 Formula 1 efsanesi Senna'nın otomobili satışa çıkacağını duyurdu
  17. 15:47 MG'den elektrikli hiper otomobil modeli: 0'dan 100'e 1,9 saniye
  18. 15:45 Honda'dan Kanada'ya 11 milyar dolarlık yatırım teklifi: Elektrikli araç ve batarya tesisi kuracak
  19. 15:43 Toyota, 2023 yılında 10,1 milyonluk üretim hedefini yakalayamadığını açıkladı
  20. 15:29 Sertab Erener'in Değişimi Sosyal Medyada Gündem! "Ne Yaptın Kendine?"
Kadın Haberleri