Rüyada evlenmek ne anlama gelir?

Rüyada evlenmek,eski sevgiliyle evlenmek,sevgiliyle evlenmek ne anlama gelir?

Rüyada evlenmek

Rüyada evlenmekle ilgili  pek çok yorum yapılabilir. Rüyada evlenmek genel manada yüce kuvvet, bakımından bireye gelecek olan desteğin göstergesi olarak tanımlanabilir. Bunun yanı sıra evlenmek; büyük bir borca girmeye, kötülüğe, üzüntüye, üst seviyeye geçmek adına birilerine ağız bükmek şeklinde yorumlanır. 

Rüya sahibi, tanıdığı biri ile evlenirse bu birey onun geçimine katkıda bulunur. Eğer hiç tanımadığı biriyle evlendiğini görmesi, bireyin ölümünün yaklaşması ya da evini bir yerden başka bir ortama taşıyacağı anlamına gelir. Evlenmek kimi rüya yorumcularına göre, sanatla uğraşmak anlamına da gelir.
Eğer evli bir kadın rüyasında evlendiğini görür ise  bu durum bir kız çocuğu olacağına işarettir.Erkek çocuğu olan bir kadının ,kendinin evlendiğini görmesi erkek çocuğunun yakın zamanda bir evlilik yapacağına işaret eder.
Rüyada ölü bir insanla evlendiğini görmek ummadığın bir yerden bir miras,menfaat,elde edileceği anlamına gelir.

Rüyada sevgiliyle evlenmek

Rüyada sevgili ile evlenmek genel olarak kişinin bilinçaltını yansıtan bir durumdur. Yaşadığınız ilişkideki sevdiğiniz kişiye olan bağlılığınız ve sevginizi işaret eder. Rüyada sevgilisi ile evlendiğini gören bekar bayan sevdiği kişiden güzel ve hayırlı bir haber alır. Rüyada sevgilisi ile evlendiğini gören bekar erkek için ise bu rüya, borç ve üzüntü olarak yorumlanmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyle evlenmek

Rüyada eski sevgili ile evlenmek; yaşanan ilişkideki veya evlilikteki sorunlara işaret eder. Kimi zaman bireyin yaşamış olduğu duygusal boşluğu tanımlayan bu rüya, mutlu olmak için yapılan hatalı seçimler sebebi ile yaşanacak daha önemli üzüntülere delalettir. Bazen bireyin eski ilişkileriyle alakalı yaşadığı pişmanlıkları işaret eder. Kimi zaman da rüya içerisinde eski sevgiliyle evlenmek, günlük yaşamda bireyi mutlu edecek olan duygusal gelişmelerinde olacağına yorulur. Buna nazaran rüyanızda evlenmemeniz gereken (baba,abi,v.b...) biriyle evlendiğinizi görmek ise yakın zaman içerisinde istediğiniz birşeye kavuşacağınız anlamına gelir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Rüyada düşmek,bir yerden düştüğünü görmek ne anlama gelir?
Rüyada düğünün iptal olduğunu görmek ne anlama gelir?
Rüyada kaynana görmek ne anlama gelir? Rüyada kaynanayı hasta görmek ne anlama gelir?