Rüyada ağlamak ne anlama gelir?

Rüyada ağlamak ne anlama gelir?

Rüyada ağlamak ne anlama gelir? Rüyada ağlamak ne anlama gelir? Rüyada hıçkırarak ağlamak ,göz yaşının süzülmemesi ne anlama gelir?

Rüyada ağlamak


Genellikle  yaşam içinde olumsuz bir duygunun bize hissettirdiği etki ,cevap verememe hali ,kendini ifade edememe gibi durumlar ağlamamıza neden olur .Strese girdiğimizde bir olaya veya duruma üzüldüğümüz de  gözyaşları yanağımızdan süzülüverir. Bazen gülmekten de ağladığımız  olur elbette , çok sevinçli bir haber aldığımızda o haberi beklerken ki adrenalin stres ,pozitif bir sonuca dönüştüğünde yaşadığımız duygu boşaltımıdır ağlamak. Fakat genellikle ağlamak eylemi kafalarımızda olumsuz bir  duygu aktarımı gibi sembolize edilir .Fakat kelimenin kulağa olumsuz gelen anlamını bir kenara bırakacak olursak.Rüyada ağlamak genellikle güzel şeylere işaret eder.
Rüyada ağlamak  ,sevinçli bir haberin müjdecisidir.Rüyanızda normal bir şekilde ağlıyorsanız yakında beklediğiniz içten içe olmasını dilediğiniz ne varsa gerçekleşecek beklediğiniz o haber kapınızı çalacak demektir.Rüyada kişinin tanıdığı bir insanın vefat ettiğini ve buna ağladığını görmesi ise kişinin gerçek hayatta da böyle bir olay yaşayacağına, keder ve hüzün göreceğini gösterir.


Rüyada önce ağladığını sonra da güldüğünü görmek; ne yazıkki kişinin ecelinin yaklaştığına işaret eder. Rüyada Allah için ağlamak günahların affedilmesine, tövbelerinin kabul edilmesi anlamını taşır.
Rüyada ağladığını fakat  gözünden yaş yerine" kan "geldiğini görmek, daha önce yapmış olduğunuz bir işten dolayı pişman olacağınız anlamına gelebilir.


Rüyada " bebeğin ağladığını görmek" , her şeyin yolunda gideceğine, anormal gibi görünen şeylerin hayata olumsuzluk getirmeyeceğine işaret eder. Rüyada sevdiğiniz bir kişinin  sizi bıraktığını görüp bu sebeple  ağlamak, gerçek hayatta bir ayrılık acısı yaşayacağınızın göstergesidir.
Rüyanızda tanıdığınız bir kişi vefat etmişse ve siz buna kederlenip ağlıyorsanız bu durum rüyada  gördüğünüz kişinin başına bir musibet geleceğine işaret eder.


Rüyada hıçkıra hıçkıra ağlamak


Eğer rüyanızda kendinizi hıçkıra hıçkıra ağlarken gördüyseniz, ne yazık ki gerçek hayatta da biraz gözyaşı dökecek, ağlayacaksınız demektir.Aynı zamanda üstünüzü başınızı yırttığınızı görüyorsanız  istemeden de olsa bir belaya,bir sıkıntıya bulaşacağınız anlamına gelir.


Gözyaşının süzülmesi


Eğer rüyada ağlıyorsanız ve gözyaşlarınızın sıcaklığının ılık bir şekilde yanağınızdan süzülüp aktığını hissediyor ve görüyor iseniz, çok kısa bir zaman için de muradınız , kalpten istediğiniz dileğiniz ne ise onun gerçekleşeceğinin göstergesidir.
Fakat rüyada ki gözyaşınız yanaklarınızdan süzülürken sizi soğutuyor ise niyetiniz ne ise gerçekleşmesi için biraz zahmet çekeceğiniz ,uğraş göstereceğiniz anlamındadır.Bu zahmetlerden sonra iyi günler sizi bekliyor demektir.


Toplumun veya büyük bir grubun tek bir kişi için ağladıklarını veya elbiselerini yırttıklarını görmek ağladıkları kişinin kötülük yapacağına işarettir.Bu kişi devlet büyüğü olabilir,bir grup lideri,patron v.b. bir kişi olabilir.


Gözyaşının akmaması


Eğer ağladığımız halde gözyaşımız akmıyor gözpınarlarımızda hapsolmuş bir türlü atamıyor isek, bu durum büyük bir hüsran büyük bir sıkıntıya düşeceğimizi gösterir.
Eğer rüyanızda sağ gözünüzün yaşı akıp sol gözüne giriyorsa bu durum yakın zamanda yakınlarınıza kavuşacağınızın  göstergesidir.

 

"Rüyada ağlamak ne anlama gelir?" haberi, 17 Ağustos 2020 tarihinde yazılmıştır. 17 Ağustos 2020 tarihinde de güncellenmiştir. Rüya Tabirleri kategorisi altında bulunan Rüyada ağlamak ne anlama gelir? haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Rüyada ağlamak ne anlama gelir? 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Rüya Tabirleri konusunda 03 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İLGİLİ HABERLER
SON HABERLER
  1. 02:16 Bedelli askerlik ücretlerine zam geliyor! Tüm tahminler dudak uçuklatıyor
  2. 02:13 Hamas: Düşman Refah operasyonunu gerçekleştirirse müzakereler durdurulur!
  3. 02:10 CHP lideri Özgür Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 10 bin liralık hediye
  4. 01:45 İran'dan İngiliz bakanın da dahil olduğu yaptırım listesi gündemde
  5. 01:42 Star TV'nin iddialı dizisi yayından kaldırılıyor! Final bölümü tarihi belli oldu
  6. 01:21 Volkswagen'den Çin'e özel elektrikli modeli gündemde: ID.Code
  7. 01:18 Boeing ürünlerinin güvenliğine yönelik konuşmuştu: Eski çalışan daha gizemli şekilde öldü!
  8. 01:15 Biden'dan öğrenci protestoları ile ilgili ilk açıklama geldi: "Kaos yaratmaya hakları yok"
  9. 01:06 Gazeteci-yazar Barış Terkoğlu'na hapis!
  10. 00:56 Apple'ın geliri düştü!
  11. 00:53 Aldığı kilolarla şok etmişti! Solmaz Çiros'un son halini görenler inanmadı!
  12. 00:51 3 Mayıs 2024: Tarihte Bugün Neler Yaşandı?
  13. 00:45 Britney Spears ve Sam Asghari'ye ne oldu?
  14. 00:42 92 Yıllık Şirket İflas Bayrağını Kaldırdı!
  15. 00:38 Ayrılmaz ikililerdi! Ahmet Kural ve Murat Cemcir'den merak edilen küslük!
  16. 00:38 New York Borsası yükselişle kapanarak günü tamamladı
  17. 00:32 Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Yeni Hizmeti Sosyal Medyayı Salladı! Fiyatlar Şaşırtıyor!
  18. 00:29 Gazze'de ateşkes olacak mı? Mısır, Hamas ve İsrail ile temaslarını yoğunlaştırdığını açıkladı
  19. 00:26 Türkiye, İsrail ile olan tüm ticaretini durdurduğunu açıkladı!
  20. 00:25 Fenerbahçe'yi Eleyen Olympiakos, Dev Rakibine Gol Vurdu!
Rüya Tabirleri Haberleri